Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sambata iNCEPE Anul Cocosului de FOC: Vezi care sunt PREVIZIUNILE generale, cifrele NOROCOASE si culorile FAVORABILE

B1 B1,
Sambata iNCEPE Anul Cocosului de FOC: Vezi care sunt PREVIZIUNILE generale, cifrele NOROCOASE si culorile FAVORABILE

Festivalul Primaverii marcheaza intrarea in noul an si este cea mai importanta sarbatoare traditionala a chinezilor. Noul An chinezesc, care incepe la 28 ianuarie 2017 si se incheie la 15. continuă pe B1

Cui ii aduce noroc Anul Cocosului de Foc INFOGRAFIC

Conform horoscopului lunar chinezesc, in 2017 Anul Nou incepe pe 28 ianuarie si el va fi Anul Cocosului de Foc. Astroloaga chineza Laura Lau, consultata de Evening Standard, spune ca va fi un an plin de energie, caracteristica principala a anilor aflati sub semnul Cocosului, acum potentata si de elementul Foc.

DEPENDENTA de Facebook: Care sunt factorii declansatori si cum sa ne detasam de retelele de socializare

Dependenta de jocurile pe computer si de internet se instaleaza treptat, avand factori declansatori diversi. Studiile arata ca oamenii care se simt nesiguri din prisma sociala pot aprecia mai mult fo.

Utile:Cum sa ne hidratam fata pe timpul iernii; Glicemie normala: care sunt valorile de referinta dupa care sa te ghidezi; Spune adio insomniei cu... miros de ceapa

Cele mai eficiente ceaiuri care dizolva pietrele la rinichi. Sute si sute de persoane sunt chinuite de cumplitele dureri de rinichi. Exista anumite plante care. Ai mainile si picioarele reci tot timpul? Ce boala ascunde aceasta senzatie. Esti una dintre acele persoane care are intotdeauna mainile si.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )