Libnet.ro
UNICEF

11:00

Samsung a anuntat ca televizoarele QLED din 2019 vor primi modul Ambient, un fel de Always On Display pentru TV

Adevărul Adevărul,
Samsung a anuntat ca televizoarele QLED din 2019 vor primi modul Ambient, un fel de Always On Display pentru TV

Samsung a anuntat ca gama de televizoare QLED din 2019 va oferi un nou mod Ambient, care va afisa continut divers, inclusiv opere de arta de renume mondial, chiar si atunci cand televizorul este oprit. continuă pe Adevărul

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de.

Trei strazi din orasul Buzau, a doua garnizoana ca marime din tara, vor primi numele unor generali ai Armatei Romane

Primaria a decis schimbarea denumirilor unor strazi din municipiul Buzau, cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti, cu numele unor generali ai Armatei Romane, de origine buzoiana. Acestia s-au remarcat in cele doua Razboaie Mondiale, in actiunile de eliberare a Basarabiei si mai apoi ca oponenti ai regimului bolsevic instaurat dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil real. Model de subiecte la Romana Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro profil REAL TEHNIC. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Li.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil umanist. Avem modelele de subiecte. Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura.

Se majoreaza alocatiile.Cati bani vor primi copiii de la stat

Alocatiile pentru copii vor fi majorate, asta dupa ce Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor, ca urmare a intrarii in vigoare a legii bugetului.

APIA: Aproape 650 de autoturisme ecologice, cumparate in Romania in primele doua luni din 2019

Numarul autoturismelor verzi cumparate in Romania, in primele doua ale anului, a ajuns la 649, in crestere cu aproape 67% fata de aceeasi perioada din 2018, cand se inregistrau 389 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA).

Ce masini electrice au preferat romanii in primele 2 luni din 2019

Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA) a venit cu o situatie a masinilor electrice vandute in Romania in primele anului 2019.

Flota Rusiei din Marea Neagra va primi 13 nave echipate cu rachete de croaziera Kalibr

Flota rusa din Marea Neagra ar urma sa fie completata cu 13 nave si vase noi, dintre care unele vor fi echipate cu rachete de croaziera Kalibr, a anuntat luni comandantul Districtului militar Sud, generalul Aleksandr Dvornikov, fara sa precizeze insa data la care aceste noi echipamente vor intra in dotarea flotei, scrie Agerpres, citand agentia de presa rusa TASS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )