Libnet.ro
UNICEF

06:15

Samsung a cheltuit 20 milioane dolari pe publicitate la gala Oscar, dar a castigat enorm prin celebrul selfie de pe Twitter

Hotnews Hotnews,
 Samsung a cheltuit 20 milioane dolari pe publicitate la gala Oscar, dar a castigat enorm prin celebrul selfie de pe Twitter

Samsung Electronics a cheltuit 20 de milioane de dolari pe publicitate la gala premiilor Oscar, dar ca imagine a castigat cel mai mult cu celebra fotografie selfie postata de actrita de stand-up comedy Ellen DeGeneres care a folosit un Samsung Galaxy alb. Telefoanele Samsung au aparut in mainile mai multor vedete, iar acel selfie nu a fost atat de spontan cum a parut, actrita fiind invatata sa foloseasca smartphone-ul Samsung in zilele dinaintea show-ului, scrie Wall Street Journal. continuă pe Hotnews

Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter (FOTO)

O fotografie realizata de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost.

VIRAL. Un selfie realizat la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj in social media

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste.

Samsung si sfinti un selfie de milioane de dolari la Oscar

Da, asa cum spune si titlul, cateva milioane de dolari a scos Samsung din buzunar pentru surpriza facuta de celebra prezentatore de televiziune Ellen DeGeneres. Cum va relatam si intr-un articol anterior, in cadrul decernarii premiilor Oscar, a luat nastere cel mai popular selfie de pana acum avand la ora actuala peste 3 milioane de retwitt-uri. Acesta ii surprinde pe cei mai in voga actori de la Hollwood. Totul pare banal pana aici, dar numai pana in momentul cand intra [].

Sothebys a cumparat un diamant cu 72 milioane dolari, dupa retragerea cumparatorului

Casa de licitatii Sotheby039;s a achizitionat diamantul Steaua roz/ Pink Star, care a inregistrat un pret record in noiembrie - 83,02 milioane de dolari -, dupa ce cumparatorul initial nu l-a putut plati, conform Mediafax .

Buffett a avut un profit record, de aproape 20 miliarde dolari. Acum vrea sa faca achizitii

Conglomeratul Berkshire Hathaway, condus Warren Buffett inca din 1965, a obtinut profit record anul trecut, de 19,48 miliarde de dolari, iar miliardarul a semnalat ca vizeaza noi achizitii semnificative pentru extinderea afacerilor, conform Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )