Libnet.ro
UNICEF

05:00

Samsung fura cea mai proasta idee de la Apple: ce se intampla cu Galaxy S21

Playtech Playtech,
Samsung fura cea mai proasta idee de la Apple: ce se intampla cu Galaxy S21

Viitorul Samsung Galaxy S21 a facut deja subiectul multor zvonuri in ultimele saptamani si luni. Cea mai trista veste despre viitorul aparat abia acum a ajuns online. in urma cu cateva. continuă pe Playtech

UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

In cadrul unei reuniuni interne, oficialii europeni au declarat ca, pana in anul 2022, doar o parte din populatia Uniunii Europene va fi imunizata impotriva noului coronavirus, in conditiile in care vaccinurile pe care UE si le asigura ar putea sa nu fie eficiente sau sa nu fie destule, transmite agentia de presa Reuters. Uniunea .

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Un bebelus de 4 luni, cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania

Un baietel de doar patru luni, internat la Sibiu este cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania. Copilul avea mai multe comorbiditati accentuate, potrivit precizarilor Grupului de comunicare strategica.

Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

Cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski, a anuntat ieri ca este insarcinata. Ba chiar a pozat nud, cu burtica la vedere. Nu pe coperta vreunei reviste de top, ci pe contul ei de Instagram.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

ORBAN: Romania e cea mai bine pregatita tara europeana de pe lista statelor in curs de aderare la OECD

Romania este cea mai bine pregatita tara de pe lista statelor europene care sunt in curs de aderare la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Burrito mexican, reteta autentica. E cea mai buna alegere pentru pranz

Inainte de burrito-ul modern, popoarele Mesoamericane din Mexic foloseau tortilla din faina de porumb pentru a infasura diferite alimente. Din punct de vedere istoric, cei care erau mai aproape de burrito-ul modern erau anticele popoare Pueblo din sud-vestul SUA. Astazi, preparatul se poate gati cu o multitudine de umpluturi din legume si carne. Reteta autentica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )