Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Samsung Galaxy A90 a fost subiectul mai multor speculatii in ultimele saptamani, dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de lansarea sa oficiala. Avand in vedere numarul zvonurilor din. continuă pe Playtech

VIDEO. Cum ar putea functiona camera retractabila si rotativa de pe Galaxy A90

Samsung Galaxy A90 este unul dintre telefoanele care vor servi drept cobai pentru compania sud-coreeana, iar cel mai important experiment al celor de la Samsung tine de camera dispozitivului.

VIDEO Cum ar putea functiona camera retractabila si rotativa de pe Galaxy A90

Samsung Galaxy A90 este unul dintre telefoanele care vor servi drept cobai pentru compania sud-coreeana, iar cel mai important experiment al celor de la Samsung tine de camera dispozitivului.

Samsung Galaxy S10+: Performanta pe toate fronturile (TECH REVIEW)

Prin cel mai nou si performant telefon al sau, Samsung a ridicat stacheta. Este timpul sa aruncam o privire asupra lui Samsung Galaxy S10+.

Functia nemaiintalnita pe care Samsung Galaxy Note 10 ar putea sa o aiba

Samsung Galaxy Note 10 va fi urmatorul flagship al companiei si ar putea fi un smartphone revolutionar. in lumea telefoanelor mobile de astazi foarte putine lucruri ne mai surprind in momentul.

DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Salariatele care vor urma o procedura de fertilizare in vitro ar putea beneficia de un concediu de odihna suplimentar, platit, de 3 zile, reiese dintr-un proiect al Ministerului Muncii, care se afla la avizare in cadrul Consiliului Economic si Social.

Cum a fost pacalit senzorul de amprenta cu tehnologie ultrasonica de pe Samsung Galaxy S10

Senzorul pentru amprenta cu tehnologie ultrasonica este unul dintre principalele lucruri care diferentiaza cea mai noua gama a sud-coreenilor de competitie, insa nu este imposibil de inselat.

Casti de gaming care vor aduce orice joc la realitate

O pereche de casti de gaming bune trebuie sa aiba un design placut pentru sesiuni mai lungi si sa ofere un sunet bogat, care sa te transpuna cu adevarat in actiunea jocului. Iata care sunt recomandarile noastre.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, relateaza antena3. ro. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )