Libnet.ro
UNICEF

08:45

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - viitorul e in selfie de 16 megapixeli

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - viitorul e in selfie de 16 megapixeli

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului. continuă pe Adevărul

Lansarea Samsung Galaxy S6 si Edge: Telefoanele care se incarca de doua ori mai repede decat iPhone 6

Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an si pana la iPhone 7 din toamna. Designul e nou, materialele carcasei sunt mai bune si vine cu Android Lollipop si o camera mai buna.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - 5 megapixeli de selfie si bateria care se incarca cel mai rapid

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

Samsung Galaxy S6 Edge e oficial: Ecranul este curbat pe ambele laturi

Dupa Samsung Galaxy S6, sud-coreenii au anuntat Samsung Galaxy S6 Edge. Asa cum a fost cazul cu Note 4, acesta e un smartphone care face diferenta doar prin design si utilitatea ecranului curbat. De ce ai avea insa nevoie de asa ceva? Pana la iPhone 6, Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat si popular [].

Lansarea Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Ce noutati au sud-coreenii pentru 2015

Lansarea Samsung Galaxy S6 s-a desfasurat in aceasta seara, in Barcelona. Galaxy S6 si Edge au fost confirmate, iar din 10 aprilie le avem pe piata. Samsung Galaxy S6 si versiunea Edge sunt realizate din metal si sticla, iar compania promite ca nu se indoaie. Pe parcursul evenimentului de lansare, Samsung a oferit mai multe [].

Samsung Galaxy S6 Edge, in imagini: Cum arata cel mai asteptat telefon al momentului

Imaginile aparute de curand cu Samsung Galaxy S6 Edge au dezvaluit cateva informatii foarte interesante in legatura cu display-ul curbat al acestuia. Samsung Galaxy S6 Edge, dupa cum probabil stiti deja, va beneficia de un display curbat. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note Edge, insa, ecranul noului telefon va fi curbat pe ambele margini. Mai [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 stim de cateva saptamani, iar in ultimele doua am tot avut teasere de la companiei. Evenimentul se va desfasura inainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona. Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 vom cunoaste deja toate detaliile despre HTC One M9 si noul smartphone Ascend [].

Ce imagine de fundal va avea Samsung Galaxy S6

In ultimele zile am fost bombardati cu fel de fel de imagini cu Samsung Galaxy S6. Acum avem si imaginea de fundal a smartphone-ului sud-coreean. Despre Samsung Galaxy S6 se stiu foarte multe inainte de lansarea oficiala. Am vazut imagini din toate unghiurile si pozitiile, am aflat ca vor exista doua versiuni, am vazut teste [].

LIVE de la lansarea Samsung Galaxy S6: Cel mai asteptat telefon al momentului

Samsung Galaxy S6 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an si pana la iPhone 7 din toamna. Designul e nou, materialele carcasei sunt mai bune si vine cu Android Lollipop. Acesta e evenimentul transmis live.

Lansare Samsung Galaxy S6. Va fi poate cel mai frumos smartphone Samsung

Lansarea Samsung Galaxy S6 se va desfasura in aceasta seara, in Barcelona, iar telefonul va fi disponibilpe piata in luna martie sau inceputul lunii aprilie. Samsung Galaxy S6 aduce prima mare schimbare de design in seria aceasta pe care Samsung a lansat-o in 2010. Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, inainte de [].

Lansare Samsung Galaxy S6 - cel mai asteptat telefon al sud-coreenilor

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )