Libnet.ro
UNICEF

11:30

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: 9 motive pentru care ai vrea un Samsung

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: 9 motive pentru care ai vrea un Samsung

Samsung Galaxy S9 tinde sa fie mai bun decat iPhone X. Chiar daca ai crezut mereu ca Apple e compania cu cele mai calitative produse, aceste argumente s-ar putea sa-ti schimbe parerea. Daca ai cheltuit deja o avere pe iPhone X si te simti putin frustrat de titlul acestui articol, nu-ti face griji. iPhone X []. continuă pe Playtech

Adevaratul motiv pentru care medicii scriu urat

Uneori, retetele medicale sunt greu de descifrat chiar si de catre farmacisti. Pacientii aproape niciodata nu reusesc sa faca asta singuri. Iata adevaratul motiv pentru care toti medicii scriu urat. in.

Adevaratul motiv pentru care supermarketurile stropesc fructele si legumele cu apa

Daca ai impresia ca fructele si legumele sunt stropite cu apa doar pentru un aspect mai stralucitor te inseli. De multe ori, angajatii supermarketurilor aleg sa stropeasca produsele proaspete pentru ca.

Sase case, bijuterii si tablouri- averea lui Adrian Paunescu pentru care fiii poetului se lupta de sapte ani

La mai mult de sapte ani de la moartea lui Adrian Paunescu, lupta copiilor sai pentru avere nu s-a terminat. Sase case, terenuri, bijuterii si tablouri au de impartit. in total, aproape patru milioane de euro ar.

Motivul pentru care ne electrizam cand atingem diverse obiecte

Scanteia care te curenteaza atunci cand incerci sa dai mana cu cineva sau sa atingi diferite obiecte iti creeaza mereu o senzatie neplacuta si are efectul unui mic soc asupra intregului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )