Libnet.ro
UNICEF

11:45

Samsung Galaxy Note 3, printre cele mai cautate produse cautate de romani de Sarbatorile de iarna

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy Note 3, printre cele mai cautate produse cautate de romani de Sarbatorile de iarna

Romanii vor cumpara si in acest sezon de sarbatori foarte multe smartphone-uri si tablete. Acestea sunt in topul preferintelor lor. continuă pe Adevărul

Antipa si Muzeul Taranului Roman, cele mai cautate muzee pe Google, in Romania, in 2013

Muzeul Antipa si Muzeul Taranului Roman din Bucuresti sunt cele mai cautate institutii muzeale pe motorul de cautare Google in 2013, in Romania, potrivit traditionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet, relateaza Mediafax.

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

Google Zeitgeist: Cele mai cautate subiecte pe internet in anul 2013

Zeitgeist inseamna starea de spirit a epocii, iar acest spirit devine vizibil in agregarea a milioane de interogari de cautare primite de Google zilnic. Raportul anual Zeitgeist dezvaluie lucrurile.

Romania are printre cele mai bruste scumpiri ale muncii din UE

Romania s-a situat in trimestrul III pe locul al patrulea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cresterea procentuala anuala a costului muncii, potrivit datelor furnizate marti de Eurostat.

Scandalurile carnii de cal si Rosia Montana, printre cele mai mediatizate subiecte online in 2013: vezi restul temelor

Scandalul carnii de cal, laptele infestat cu aflatoxina, Rosia Montana si problema cainilor comunitari din Bucuresti au fost unele dintre cele cele mai discutate subiecte in mass-media online autohtone in anul 2013. Acestea au generat un total de.

Samsung incepe productia lui Galaxy Note 3 Lite

Exista numeroase zvonuri legate de o versiune mai ieftina a lui Samsung Galaxy Note 3, un Note 3 Lite. Producatorul nu a anuntat nimic oficial legat de acest model. Zvonurile nu se opresc insa aici. Site-urile din afara scriu deja de faptul ca acest Note 3 mai ieftin a intrat deja in productie. Daca e sa ne luam dupa aceleasi zvonuri, Samsung Galaxay Note 3 Lite nu va fi un terminal mai mic, ci va avea acelasi ecran de 5.

Va avea oare Samsung Galaxy S5 o carcasa metalica?

Zvonurile spun ca Samsung Galaxy S5, smartphone-ul cel mai probabil a fi lansat in februarie 2014, va veni cu o carcasa metalica. Modelul care se va lansa in februarie, nu este denumit specific Galaxy S5, insa avand in vedere successul brand-ului Galaxy si faptul ca Note 3 este lansat foarte recent, este putin probabil ca producatorul sa schimbe modul in care deja functioneaza lucrurile. Specificatiile acestuia vor fi cu siguranta unele de top, configuratia puternica, se aud zvonuri legate de [].

Cele mai populare emisiuni romanesti pe Google in 2013

Romanii au Talent, Vocea Romaniei si Acces Direct sunt cele mai cautate nume de emisiuni romanesti pe Google, potrivt Zeitgeist 2013, un clasament realizat de motorul de cautare pentru a oferi o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si.

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Tableta Galaxy Note 10.1 a ajuns si in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea locala a Galaxy Note 10. 1, editia 2014, tableta fiind disponibila in retelele partenere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )