Libnet.ro
UNICEF

20:16

Scandalurile carnii de cal si Rosia Montana, printre cele mai mediatizate subiecte online in 2013: vezi restul temelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scandalurile carnii de cal si Rosia Montana, printre cele mai mediatizate subiecte online in 2013: vezi restul temelor

Scandalul carnii de cal, laptele infestat cu aflatoxina, Rosia Montana si problema cainilor comunitari din Bucuresti au fost unele dintre cele cele mai discutate subiecte in mass-media online autohtone in anul 2013. Acestea au generat un total de. continuă pe Wall-Street Ro

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

Romania are printre cele mai bruste scumpiri ale muncii din UE

Romania s-a situat in trimestrul III pe locul al patrulea in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cresterea procentuala anuala a costului muncii, potrivit datelor furnizate marti de Eurostat.

Samsung Galaxy Note 3, printre cele mai cautate produse cautate de romani de Sarbatorile de iarna

Romanii vor cumpara si in acest sezon de sarbatori foarte multe smartphone-uri si tablete. Acestea sunt in topul preferintelor lor.

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Proteste la Cluj fata de proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist.

Aproximativ 200 de persoane au protestat, duminica seara, la Cluj-Napoca, fata de proiectul minier de la Rosia Montana si fata de exploatarea gazelor de sist si au participat la un mars prin centrul orasului, fara a bloca traficul rutier. Participantii la protest, printre care s-a numarat si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, s-au adunat, duminica seara, pe bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, in fata Monumentului Memorandistilor, avand parcarte cu mesaje precum Parlamentul Romaniei a ajuns .

Romanii sunt printre cei mai putini dispusi sa isi lanseze o afacere

Americanii 73%%) si australienii 62%) sunt cele mai dornici sa isi lanseze propria afacere, in timp ce locuitorii statelor afectate de criza precum Romania 57%), Portugalia 76%), Ungaria 74%), Spania, Italia fiecare cu 64%) sunt mai putini.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Cele mai infioratoare crime care au avut loc in Hunedoara, in anul 2013

Sase oameni au fost ucisi in judetul Hunedoara de la inceputul acestui an. Una dintre cele mai infioratoare crime s-a petrecut in Hunedoara, chiar de Dragobete.

Topul Forbes: Dwayne Johnson, actorul cu cele mai mari incasari in 2013

FOTODwayne Johnson ocupa primul loc in topul Forbes al actorilor care au generat cele mai mari incasari in 2013, intimpce colegii sai din distributia filmului Furios si iute 6, Vin Diesel si regretatul Paul Walker, s-au clasat pe locul al patrulea, respectiv al saselea.

Cele mai populare emisiuni romanesti pe Google in 2013

Romanii au Talent, Vocea Romaniei si Acces Direct sunt cele mai cautate nume de emisiuni romanesti pe Google, potrivt Zeitgeist 2013, un clasament realizat de motorul de cautare pentru a oferi o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului si.

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )