Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%. continuă pe Hotnews

Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta, aflat sambata intr-o vizita la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, a declarat ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, reducand taxa pe constructiile speciale, asa-zisa taxa pe stalp, de la 1,5% la 1%, si ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut .

Ce spune Ponta despre taxa de stalp

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

Victor Ponta despre Corina Cretu : Sunt absolut convins ca toti europarlamentarii romani se vor bate pentru acest portofoliu si pentru comisarul roman

Primul ministru Victor Ponta, prezent joi la Bistrita, a vorbit si despre numirea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala. Victor Ponta a spus ca toti europarlamentarii romani, indiferent de culoarea politica, au sustinut-o si ca este convins ca acestia se vor bate pentru portofoliul sau.

Victor Ponta, despre situatia manualelor scolare: Pentru prima data in 10 ani facem reforma

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata, intrebat de un jurnalist despre situatia manualelor scolare pentru clasa a I-a si a II-a, ca, pentru prima oara in 10 ani, se face o reforma adevarata in.

Victor Ponta, despre manuale: Daca exista vreo greseala din partea ministerului voi lua masuri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Sinaia, ca va lua masuri fara nici un fel de ezitare daca exista nereguli sau greseli din partea Ministerului Educatiei in ceea ce priveste licitatiile pentru manuale, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, despre proiectul UDMR privind autonomia: Sa nu se alarmeze niciun roman. Avem o Constitutie pe care o respecta toata lumea

Premierul Victor Ponta a declarat ca romanii din Transilvania nu trebuie sa se alarmeze din cauza proiectului UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc intrucat acesta nu apartine coalitiei de guvernare, care nu va sustine un proiect.

VIDEO Victor Ponta despre presupusul ofiter acoperit dintre candidatii la Presedintie: Evident ca nu la mine se referea Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara, la Bistrita, afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit caruia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit. Evident ca nu se referea la mine dl Traian Basescu, fiindca ne-a verificat pe toti membrii Guvernului. El a mai afirmat ca, desi ar putea sti o astfel de informatie, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT), ar fi o infractiune sa o divulge.

Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Taxa pe constructii speciale, cunoscuta drept taxa pe stalp, urmeaza sa fie redusa de la 1,5% la 1% din valoarea constructiilor, a anuntat premierul Victor Ponta. Veniturile incasate din acest impozit vor.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )