Libnet.ro
UNICEF

09:00

Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Samsung a lansat modelul Galaxy S10 5G in Coreea de Sud si acum a ajuns si pe internet pentru a fi dezasamblat. Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G de pe piata daca nu luam in. continuă pe Playtech

Cat costa in Romania cel mai scump Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 e disponibil in mai multe versiuni, dar una dintre ele cucereste tot. Aceasta e disponibila si-n Romania. Cand Samsung si-a prezentat noile telefoane, a introdus si doua.

Cum a fost pacalit senzorul de amprenta cu tehnologie ultrasonica de pe Samsung Galaxy S10

Senzorul pentru amprenta cu tehnologie ultrasonica este unul dintre principalele lucruri care diferentiaza cea mai noua gama a sud-coreenilor de competitie, insa nu este imposibil de inselat.

Senzorul de amprenta al Galaxy S10 nu este atat de sigur pe cat ai crede

Samsung a adus pe Galaxy S10 primul senzor de amprenta ultrasonic. A fost prezentat ca o solutie de securitate avansata. Totusi, poate fi pacalit. Samsung Galaxy S10 este primul smartphone.

Senzorul de amprenta de la Galaxy S10, pacalit in trei minute: de ce este inutil

Samsung Galaxy S10 este cel mai bun telefon, in opinia multor entuziasti de pe internet. Din pacate, vine la pachet cu o problema importanta de securitate. Autentificarea biometrica pe mobile a.

Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Samsung Galaxy A90 a fost subiectul mai multor speculatii in ultimele saptamani, dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de lansarea sa oficiala. Avand in vedere numarul zvonurilor din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )