Libnet.ro
UNICEF

15:15

Samsung Galaxy S10 apare intr-un video concept impresionant

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 apare intr-un video concept impresionant

Samsung Galaxy S10 va aparea la inceputul anului 2019, iar cu multe luni ramase pana atunci, ne putem bucura de un videoclip concept pentru telefon. Samsung Galaxy S10 e inca un telefon destul de distant, deoarece mai avem vreo jumatate de an pana sa-l vedem. intr-adevar, smartphone-ul ar urma sa fie lansat mai devreme decat []. continuă pe Playtech

VIDEO Cum arata Samsung Galaxy Note 9, inainte de lansarea oficiala

Daca cineva voia sa se chinuie sa ascunda Samsung Galaxy Note 9, atunci s-a descurcat oribil. Asa ca acum avem un video cu noul telefon. Deloc surprinzator, ca in fiecare an, inainte de lansarea unui telefon stim aproape totul despre el. Samsung Galaxy Note 9 nu e o exceptie. Stim ca va avea ecran mare, [].

Samsung Galaxy Note 9 a ajuns la precomanda, insa nu e de cumparat

Pentru putin timp, Samsung Galaxy note 9 a fost disponibil la precomanda chiar pe site-ul companiei, probabil pe fondul unei greseli. Samsung Galaxy Note 9 e la sase zile distanta de lansarea oficiala, care va avea loc pe 9 august, la New York. Pana acum, am reusit sa aflam cam tot ce se poate despre [].

Samsung Galaxy Note 9 va avea un pret rezonabil, conform producatorului

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa aiba un pret rezonabil, conform producatorului. Ce inseamna rezonabil in acest context, insa, ramane de vazut. Samsung a dezvaluit recent rezultatele din al doilea trimestru al anului, iar acestea nu sunt atat de bune pe cat si-ar fi dorit sud-coreenii. Veniturile au scazut cu 4% fata de aceeasi [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 9 ca sa-l poti cumpara

Mai e putin pana la lansarea Samsung Galaxy Note 9. Acum, avem o confirmare cat de cat oficiala pe data finala. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat si lansat pe piata mai curand decat anul trecut. Poate ca modelul nu e chiar atat de asteptat, precum este Samsung Galaxy S10, dar sud-coreenii incearca sa [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )