Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S5, la precomanda in oferta Orange Romania. Pretul: 700 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung Galaxy S5, la precomanda in oferta Orange Romania. Pretul: 700 de euro

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila la nivel local, a lansat pe propriul site precomenzile pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S5, noul varf de gama al producatorului sud-coreean. continuă pe Wall-Street Ro

Precomanda Samsung Galaxy S5 la Orange Romania. Telefonul costa 700 de euro la liber

Orange Romania a pus deja pe site Samsung Galaxy S5 la precomanda, la pretul de 700 de euro standard, fara niciun fel de abonament. Odata cu acesta, Orange Romania ofera si o husa cadou.

Chinezii au scos pe piata o clona a Samsung Galaxy S5

Dupa doar cateva zile de la prezentarea oficiala a Samsung Galaxy S5, chinezii de la Shenzhen Goophone Technology au prezentat lumii clona noului gadget performant. Aceasta nu se poate lauda cu functionalitati.

Samsung Galaxy S5 va costa mult, dar e oferit la pachet cu daruri digitale scumpe

Samsung Galaxy S5 vine la un pret destul de mare, dar vine si cu niste cadouri speciale. La 6 ani de cand Apple a inceput sa creeze un ecosistem in jurul dispozitivelor sale, sud-coreenii fac si ei progrese in acest sens. Iata cum va oferi Samsung peste 500 de dolari numai in cadouri digitale.

Au aparut primele preturi Galaxy S5, este surprinzator de scump

Daca sperati sa faceti o afacere prin achizitia unui S5, candva in luna aprilie, va inselati amarnic, deoarece preturi Galaxy S5 si sunt foarte mari. La scurt timp dupa conferinta de saptamana trecuta din Barcelona, au aparut destul de multe zvonuri care confirmau preturi Galaxy S5 mai mici, in parte datorita diferentelor minore fata de Galaxy S4. Se pare ca zvonurile au fost gresite. Au aparut primele preturi pe cateva site-uri online de incredere si, desi sunt pentru precomenzi, par [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )