Libnet.ro
UNICEF

18:15

Samsung Gear Fit: Video Hands-on la MWC 2014

Playtech Playtech,
Samsung Gear Fit: Video Hands-on la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, []. continuă pe Playtech

Samsung Gear Fit: Video Hands-on de la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, [].

VIDEO Primele impresii despre Samsung Gear 2 si Samsung Gear Fit. Bratara e mai interesanta decat ceasul

Samsung a lansat aseara, in cadrul evenimentului Unpacked 5 si doua accesorii inteligente pentru cei care folosesc linia Galaxy. Samsung Gear 2 si Samsung Gear Fit sunt accesorii purtabile, prezente la MWC 2014.

Samsung Gear Fit un altfel de smartwatch de la Samsung

Infatisat ca un accesoriu perfect pentru Galaxy S5, noul Gear Fit este o bratara inteligenta cu dimensiuni compacte si touchscreen. Dupa ce am detaliat zilele trecute cele doua smartwatch-uri Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo, Samsung se pare ca a mai avut pe teava un al tip de ceas inteligent pe care l-a pastrat pentru evenimentul Unpacked 5 din Barcelona. Gear Fit este o bratara construita in jurul unui display curbat detasabil AMOLED de 1,84 inci. Gadgetul practic [].

Samsung extinde linia de dispozitive purtabile cu Samsung Gear Fit. E companionul perfect pentru fitness

Samsung a lansat un nou gadget de purtat. Se numeste Gear Fit, are ecran Super AMOLED curbat si, potrivit companiei, este creat pentru pentru un stil de viata activ. Gear Fit imbina avantajul tehnologiei Samsung Gear cu instrumentele de fitness actuale.

Samsung Gear 2 si Samsung Gear Neo Smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Gear 2 si Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri inteligente anuntate [].

VIDEO Ce vrea Huawei de la MWC 2014?

Huawei a prezentat azi un nou telefon, doua tablete interesante, o bratara inteligenta si un modem. E destul? Care e strategia producatorului ce ameninta granzii? Tineretea si comunicarea sunt pariurile chinezilor, pe care le-au infatisat la MWC 2014.

Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri [].

MWC 2014 Samsung Gear 2 - un nou ceas inteligent, care ruleaza pe sistem de operare nou

MWC 2014 Samsung a anuntat in preambulul Mobile World Congress de la Barcelona cele doua noi ceasuri inteligente, care inlocuiesc Samsung Galaxy Gear. imbunatatirile sunt discrete si neconvingatoare, dar vestea cea mare este trecerea la sistemul de operare Tizen, dezvoltat chiar de catre Samsung.

VIDEO MWC 2014 - LG G Pro 2 este rival serios pentru Samsung Galaxy Note 3

Pentru a avea o gama completa cu aceeasi linie de design, LG a lansat si LG G Pro 2, pe care l-a prezentat la standul sau de la MWC 2014. Odata cu LG G Pro 2, cealalta companie sud-coreeana propune un rival pentru Samsung Galaxy Note 3.

Adevarul Live de la MWC 2014: despre cele mai interesante gadgeturi si telefoane direct de la Barcelona

Adevarul Live de la ora 13. 20 va fi despre noile dispozitive mobile prezentate la MWC 2014 din Barcelona. Vlad Andriescu, editor Tech Adevarul, va intra in legatura directa pentru a comenta ultimele lansari si cum i s-au parut noile produse de la Samsung, Sony sau Nokia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )