Libnet.ro
UNICEF

07:45

Samsung si Google isi pun patentele la comun pentru zece ani

Playtech Playtech,
Samsung si Google isi pun patentele la comun pentru zece ani

Este una dintre cele mai importante stiri vizavi de domeniul proprietatii intelectuale din acest an, Samsung si Google si-au pus patentele la comun. intelegerea dintre cei doi giganti poarta numele de acord de cross-licensing. Acesta acopera toate patentele detinute la aceasta ora de Google si Samsung, cat si patentele ce vor fi obtinute pe parcursul urmatorilor zece ani de cele doua companii. Cu toate ca gigantul sud coreean este cel mai important producator actual de terminale cu Android si nu []. continuă pe Playtech

Samsung si Google isi dau mana peste unul dintre subiectele sensibile: patentele

Google si Samsung extind un parteneriat de folosire a patentelor pe care le detin in incercarea de a-si consolida pozitiile dominante pe piata telefoniei mobile.

De nedespartit! Samsung si Google incheie un parteneriat solid pentru urmatorii 10 ani. Ce presupune?

Samsung Electronics si Google au incheiat un parteneriat o durata de zece ani, ce va oferi posibilitatea ambelor companii sa isi imparta portofoliile cu brevete, relateaza presa internationala .

Sorin Oprescu: Folositi cu prioritate mijloacele de transport in comun pentru a ne da spatiu sa curatam strazile. / In adaposturile Capitalei se afla 520 de persoane, alte 46 sunt monitorizate pe strada

Primarul Capitalei Sorin Oprescu le-a cerut, duminica seara, bucurestenilor ca luni sa foloseasca cu prioritate mijloacele de transport in comun, aratand ca municipalitatea se va asigura ca acestea functioneaza, si a precizat ca pe durata noptii vor curata arterele principale 375 de utilaje. Pe de alta parte, primarul Capitalei a declarat ca in cele trei adaposturi municipale se afla 520 de persoane, iar trei echipe mobile ale Directiei de Asistenta Sociala monitorizeaza la intervale regulate alte 46 de persoane adulte care au refuzat adapostirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )