Libnet.ro
UNICEF

15:30

Samsung si Google isi dau mana peste unul dintre subiectele sensibile: patentele

Adevărul Adevărul,
Samsung si Google isi dau mana peste unul dintre subiectele sensibile: patentele

Google si Samsung extind un parteneriat de folosire a patentelor pe care le detin in incercarea de a-si consolida pozitiile dominante pe piata telefoniei mobile. continuă pe Adevărul

Samsung si Google isi pun patentele la comun pentru zece ani

Este una dintre cele mai importante stiri vizavi de domeniul proprietatii intelectuale din acest an, Samsung si Google si-au pus patentele la comun. intelegerea dintre cei doi giganti poarta numele de acord de cross-licensing. Acesta acopera toate patentele detinute la aceasta ora de Google si Samsung, cat si patentele ce vor fi obtinute pe parcursul urmatorilor zece ani de cele doua companii. Cu toate ca gigantul sud coreean este cel mai important producator actual de terminale cu Android si nu [].

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

Ucraina: Unul dintre liderii miscarii de contestare a lui Ianukovici, dat disparut

Unul dintre liderii foarte activi ai miscarii de contestare a presedintelui Viktor Ianukovici a fost dat disparut de doua zile, in conditiile in care miercuri a fost gasit, la periferia Kievului, corpul unui alt activist, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )