Libnet.ro
UNICEF

16:46

Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

Playtech Playtech,
Samsung isi cere scuze oficial pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2

Deoarece se pare ca cele doua terminale sunt departe de a fi perfecte, Samsung si-a cerut scuze oficial in China pentru Galaxy S3 si Galaxy Note 2. In China, situatia producatorilor de telefoane este transformata intr-una foarte dificila de catre statul chinez. In seara de luni, la postul national de televiziune, a fost difuzat un program de 30 de minute al carui unic scop era sa critice smartphone-urile Galaxy S3 si Note 2. Aparent, acestea se inchid sau intra intr-un []. continuă pe Playtech

Samsung cere scuze clientilor pentru defectiuni la Galaxy S si Note

Samsung a prezentat scuze clientilor din China pentru numarul mare de smarthpone-uri Galaxy S si Note care functioneaza necorespunzator din cauza cipurilor defecte, dupa ce grupul sud-coreean a fost criticat in aceasta saptamana la televiziunea publica.

HOT! Kanto isi face debutul oficial cu clipul piesei What You Want feat. Sunggyu!

Tanarul artist sud-coreean a lansat in urma cu putin timp clipul noului sau single, intitulat What You Want, acesta fiind o colaborare cu Sunggyu, membru al formatiei INFINITE. What You Want reprezinta single-ul de debut oficial al lui Kanto, piesa fiind compusa de Bumkey. In cadrul clipului recent dezvaluit apar atat Kanto, cat si Sunggyu, .

Nokia prezinta doua telefoane uriase: Lumia 1520 ataca Galaxy Note 3, iar Lumia 1320 este mare si ieftin

Nokia a lansat Lumia 1520 si Lumia 1320, doua telefoane de 6 inci care vor concura direct cu cele mai mari telefoane de pe piata. Unul este pentru clientii care vor performante si nu se uita la bani, iar al doilea pentru cei care vor un telefon mare, dar la un pret accesibil.

BCR cere prelungirea programului pentru subscrierea Romgaz

Banca Comerciala Romana BCR) cere prelungirea programului pietelor aferente ofertei publice de vanzare a actiunilor Romgaz, in zilele de 24, 25, 29 si 30 ale acestei luni pana la ora 20:00, informeaza un comunicat de presa remis de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )