Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nokia prezinta doua telefoane uriase: Lumia 1520 ataca Galaxy Note 3, iar Lumia 1320 este mare si ieftin

Adevărul Adevărul,
Nokia prezinta doua telefoane uriase: Lumia 1520 ataca Galaxy Note 3, iar Lumia 1320 este mare si ieftin

Nokia a lansat Lumia 1520 si Lumia 1320, doua telefoane de 6 inci care vor concura direct cu cele mai mari telefoane de pe piata. Unul este pentru clientii care vor performante si nu se uita la bani, iar al doilea pentru cei care vor un telefon mare, dar la un pret accesibil. continuă pe Adevărul

Nokia a prezentat noul varf de gama Lumia 1520 si prima tableta a companiei (VIDEO)

Nokia a prezentat marti doua smartphone-uri Lumia, trei modele din gama low-cost Asha, dar si prima tableta a grupului finlandez. Nokia Lumia 1520 este noul varf de gama al producatorului finlandez si.

Nokia a prezentat noul varf de gama Lumia 1520 si prima tableta a companiei

Nokia a prezentat, marti, doua smartphone-uri Lumia, trei modele din gama low-cost Asha, dar si prima tableta a grupului finlandez, compania punand accentul pe noul Lumia 1520, cel mai mare terminal Windows Phone de.

Nokia a publicat, din greseala, detalii despre Lumia 1520

Zvonurile conform carora Nokia va lansa un nou smartphone saptamana aceasta, ar putea fi adevarate, scrie CNET. comMarti, cand are loc Nokia World, ar putea avea loc prezentarea Lumia 1520, ale carui detalii au.

Noi aparitii la Nokia World 2013 Lumia 1520, Lumia 1320 si Asha 500 [+VIDEO]

Nokia World 2013 continua sa impresioneze prin numarul de produse interesante pe care le va aduce in scurt timp pe piata. Un eveniment de amploare cum e acesta, primul eveniment de altfel al lui Nokia de la achizitia de catre Microsoft, aduce o varietate destul de mare de produse interesante ce merita mentionate. Sa le luam asadar pe rand. Am inceput cu Lumia 2520, o tableta mai mult decat interesanta, cu niste specificatii pe masura. Acum ne vom orienta catre [].

Ultimele informatii despre Lumia 1520 si noutatile pe care le anunta Nokia maine

Maine, Nokia isi va fi incheiat valul de lansari pentru anul acesta. in plina toamna si spre sfarsit de an, Nokia va lansa o tableta, un phablet si alte cateva modele din seria Lumia. Din 2014, Nokia va fi fost cumparata de Microsoft contra unei sume de peste 7 miliarde de dolari.

Nokia incheie era alternativelor, anunta lansarea aplicatiei oficiale de Instagram

Nokia a anuntat astazi doua noi dispozitive, Lumia 1520 si Lumia 1320 cu Windows Phone 8, si o tableta, prima a sa si concurenta pentru Surface 2 de la Microsoft. Si la ceas de eveniment, producatorul a anuntat si ca Instagram vine oficial pe Windows Phone 8.

VIDEO Nokia a lansat prima tableta si doua telefoane de mari dimensiuni

La un eveniment special, in Abu Dhabi, Nokia a facut un pas demult asteptat, lansand prima tableta, un model cu Windows RT si ecran de 10,1 inch. In plus, au fost prezentate si doua phablete, smartphone-uri cu ecrane mari, de 6 inch. Tableta va costa de la circa 500 de dolari, iar cel mai scump dintre smartphone-uri va fi 750 dolari. Nokia este parte a Microsoft din septembrie anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )