Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung lanseaza cardul microSD cu cea mai mare capacitate

Playtech Playtech,
Samsung lanseaza cardul microSD cu cea mai mare capacitate

Se pare ca Samsung nu vrea sa se rezume la telefoane si televizoare premium, ci isi extinde din ce in ce mai mult aria de actiune. Recent, gigantul tech a prezentat EVO Plus microSD card, dispozitivul microSD cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 256GB. Acesta va fi comercializat incepand cu luna []. continuă pe Playtech

Tara noastra a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 4,2% in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari preliminare publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Romania a avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Fata de primul trimestru din 2015, Romania a inregistrat in aceeasi perioada din acest an o crestere de 4,2%, fiind cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra e urmata de Slovacia, cu 3,6% si Spania, cu 3,4%, in timp ce la nivelul UE avansul a fost de 1,7%, conform datelor publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2016

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei estimari preliminare a.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

Cristi Borcea nu are voie sa-si satisfaca cea mai mare placere in puscarie! Cainele turbeaza de furie

Cristi Borcea a fost obligat, in inchisoare, sa renunte la una dintre cele mai mari placeri ale sale. Fostul finantator al FC Dinamo a fost nevoit, din cauza regulamentului foarte rigid din.

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan: Romanii sunt cei mai pro-americani, dar propaganda poate schimba tendinta / Retorica anti-TTIP este in cea mai mare parte gresita

In ziua cand era inaugurata baza de la Deveselu, la o dezbatere de la Bucuresti un ministru atragea atentia: Romania e cea mai pro-americana tara din Europa. Dar tendinta nu este definitiva, daca propaganda da roade lucrurile se pot schimba. Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a vorbit astfel la o conferinta pe tema efectelor acordului de liber schimb negociat in prezent de UE si SUA TTIP), unde s-a referit in mod repetat la riscurile propagandei si a apreciat ca tratativele pentru TTIP trebuie sa se incheie cat mai repede, pentru ca avem nevoie de o Europa puternica si, tinand cont de ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani, acest acord va fi tot mai important.

Cea mai mare fana a lui Justin Timberlake. Cum l-a impresionat o fetita pe artist (VIDEO)

O fetita de sase ani face deliciul internetului, dupa ce pe You Tube au aparut imagini cu ea dansand pe noua melodie a lui Justin Timberlake. Micuta si-a gasit si un partener de dans: tatal ei.

Problema cea mai mare a pietei noastre de capital sunt emisiunile noi

Anul 2015 nu a fost prea bogat pe piata de capital, desi Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a incercat sa stimuleze listarea companiilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB), conform afirmatiilor presedintelui ASF, Misu Negritoiu.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

Olga Panaete, cea mai cunoscuta florareasa a Pitestiului: Plantele, ca si oamenii, sunt sensibile la muzica

Olga Panaete, femeia care a reusit sa faca o avere din cea mai mare pasiune a ei, spune ca florile deschid multe drumuri in viata si vorbeste despre satisfactiile pe care aceste plante i le-au adus de-a lungul anilor. Cea mai cunoscuta florareasa a Pitestiului dezvaluie si cateva dintre secretele cu care ingrijeste si mentine proaspete plantele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )