Libnet.ro
UNICEF

23:00

Samsung, lovitura de proportii. Se intampla pentru prima data in istorie

Playtech Playtech,
Samsung, lovitura de proportii. Se intampla pentru prima data in istorie

Umilinta pentru Samsung. Este pentru prima data cand compania este devansata in ceea ce priveste vanzarile la nivel global. Cine a reusit performanta si cum a ajutat pandemia, in paragrafele urmatoare. Premiera: Samsung cade pe locul doi Huawei a vandut pentru prima data mai multe smartphone-uri decat Samsung la nivel global, in ciuda interdictiilor americane . continuă pe Playtech

FDA a aprobat pentru prima data un test pentru persoanele asimptomatice

Administratia pentru Medicamente si Alimente din Statele Unite FDA) a aprobat utilizarea de urgenta a unui test pentru persoanele infectate cu COVID-19 care nu prezinta simptome, conform hotnews.

Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Sophie Turner este o actrita cunoscuta pentru rolul ei, Sansa Stark, in premiatul serial de drama a celor de la HBO, Game of Thrones. Personajul este o tanara nobila proeminenta in serial, fiica cea mai mare a Lordului Eddard Stark, seful House Stark. Sansa Stark, mamica pentru prima oara Sophie Turner s-a nascut pe 21 .

Bitcoin a depasit pragul unitar de 10.000 de dolari pentru prima oara de la inceputul lunii iunie

Bitcoin a depasit duminica pragul de 10. 000 de dolari pe unitate, pentru prima oara de la inceputul lunii iunie, dupa ce timp de mai multe saptamani a evoluat intr-o marja stransa.

Huawei a vandut pentru prima oara mai multe smartphone-uri decat Samsung la nivel de trimestru

In premiera, Huawei a fost peste Samsung la nivel global in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri, in ciuda interdictiilor americane si profitand de pandemie.

Ludovic Orban: Interesul PSD e sa prelungeasca mandatele parlamentarilor. E pentru prima data in 30 de ani cand vad asa ceva

Premierul Ludovic Orban a acuzat PSD ca vrea sa prelungeasca mandatele parlamentarilor, in adoptarii legii prin care Parlamentul va stabili data alegerilor. Liderul de la Palatul Victoria a precziat ca va discuta cu juristii din partid daca sa atace sau nu la CCR legea.

Romania trece pentru prima data pe primul loc in UE la numarul deceselor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile, raportat la populatie

Romania ocupa locul doi la nivel european in ceea ce priveste numarul de cazuri noi de COVID-19, avand 69,4 cazuri noi si 1,6 decese la suta de mii de locuitori, in ultimele 14 zile, la o distanta semnificativa de urmatoarele locuri, Spania 49,2) si Bulgaria 46,1), potrivit datelor Centrului european pentru controlul si prevenirea bolilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )