Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung si-a lansat cel mai ieftin telefon: cat de bun este Galaxy A10

Playtech Playtech,
Samsung si-a lansat cel mai ieftin telefon: cat de bun este Galaxy A10

Majoritatea pasionatilor de Samsung viseaza in aceasta perioada la Galaxy S10, S10e sau S10 Plus. Tot acum insa, sud coreenii si-au anuntat cel mai ieftin telefon din portofoliu si merita. continuă pe Playtech

Samsung se crede Vertu: cum va incerca sa-ti vanda Galaxy Fold, cel mai scump telefon

Galaxy Fold arata foarte bine, in teorie, dar pretul exagerat combinat cu mecanismul de pliere care este departe de a fi perfect, nu rezoneaza cu foarte multe persoane. Cu toate acestea,.

Noul all-in-one IdeaCentre de la Lenovo este cel mai ieftin de pana acum

Desi MWC este despre mobile, Lenovo a profitat de ocazie pentru a-si diversifica portofoliul de sisteme all-in-one la targul de tehnologie de la Barcelona. Vanzarile de sisteme desktop.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

[P] Cel mai asteptat trg educational international al anului se organizeaza la nceputul lui martie n Bucuresti, Iasi si Timisoara. British Council devine partener oficial al World Education Fair

Zeci de institutii internationale de invatamant vor fi prezente la Bucuresti pe 2 si 3 martie la World Education Fair, cel mai asteptat targ educational al anului de catre tinerii romani interesati de studii in strainatate. La editia din aceasta primavara British Council devine partener oficial, implicat in organizarea si comunicarea cu universitatile din Marea Britanie.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

SUA: Cresterea economica din 2018 - 2,9%, cel mai nalt nivel din 2015

Cresterea economica a Statelor Unite a atins 2,9% in 2018, cel mai inalt nivel din 2015, dar usor sub obiectivul de 3% al administratiei Trump, a anuntat joi Departamentul Comertului, citat de AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )