Libnet.ro
UNICEF

13:45

Samsung a vandut peste 30 de milioane de smartphone-uri Galaxy S III in 5 luni de la lansare

Hotnews Hotnews,
Samsung a vandut peste 30 de milioane de smartphone-uri Galaxy S III in 5 luni de la lansare

Samsung Electronics a anuntat luni ca a vandut peste 30 de milioane de smartphone-uri Galaxy S III, cel mai avansat telefon de tip smartphone din portofoliu, in cinci luni de la lansarea sa. Prin comparatie, in aproximativ aceeasi perioada de timp 150 de zile) de la lansarea modelului anterior Galaxy S II), lansat in 2011, producatorul sud coreean a vandut 10 milioane de unitati din acest model. continuă pe Hotnews

IDC: Un nou record de vanzari de smartphone-uri cu Android in trimestrul trei din 2012

In trimestrul trei din acest an, la nivel global s-au livrat peste 130 de milioane de smartphone-uri cu sistem de operare Android al Google, un nou nivel record, reprezentand mai mult decat numarul total de terminale Google/Android livrate in tot anul 2007, cand s-a lansat acest sistem de operare, potrivit estimarilor companiei de cercetare IDC. 181,7 milioane de smartphone-uri s-au livrat la nivel global in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, 75% dintre acestea avand la baza sistemul de operare Android. Apple a vandut in trimestrul mentionat 26,9 milioane de smartphone-uri iPhone, fapt care confera sistemului de operare iOS locul secund cu o cota de piata de 14,9%.

B1 TV: Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova a incasat in perioada 2006-2009 peste 7 milioane de euro din contracte cu statul sau cu diferite autoritati locale, reiese dintr-un raport de inspectie fiscala realizat la fosta societate de avocatura Sova si asociatii, ce a fost prezentat joi seara in cadrul emisiunii 'Sub semnul intrebarii' de pe B1 TV.

Peste sase milioane de sosiri, inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), relateaza sursele de presa.

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4%

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Sosirile turistilor romani au reprezentat 78,5% din numarul total de sosiri, in timp ce turistii straini au reprezentat 21,5% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate de cele din aceasi perioada a anului trecut. Indicele de utilizare neta a locurilor de cazare in perioada mentionata a fost de 26,7% pe total structuri de cazare turistica, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de aceasi perioada din 2011.

INS: Peste 6 milioane de turisti straini au vizitat Romania, in perioada ianuarie-septembrie 2012

Turistii straini care au vizitat Romania in primele noua luni ale acestui an au depasit 6 milioane, in crestere cu 5,8% fata de 2011, potrivit Institutului National de Statistica. Majoritatea celor care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )