Libnet.ro
UNICEF

08:30

Samuel Calota, candidat din partea PRO Romania, a fost colaborator al Securitatii

Adevărul Adevărul,
Samuel Calota, candidat din partea PRO Romania, a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit faptul ca un candidat la alegerile parlamentare a fost colaborator al regimului politic comunist. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru PRO Romania inainte de alegeri. CNSAS a facut totul public!

Lovitura dura pentru partidul PRO Romania chiar inainte de alegeri, dupa ce CNSAS Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii) a publicat, astazi, numele singurului candidat la alegerile parlamentare 2020 care a fost identificat drept colaborator al Securitatii.

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Georges Durdilly, director general Airbus Helicopters Romania: O comanda din partea Romaniei ar fi perceputa si ca un semnal important ca tara gazda, ca prim client, are incredere intr-un produs care va fi realizat local

Viabilitatea afacerii este esentiala pentru orice companie din domeniul industrial. Asa se explica necesitatea de a avea o comanda de 16 elicoptere pentru a avansa cu proiectul Airbus Helicopters Industries, explica pentru HotNews. ro directorul general Airbus Helicopters Romania, Georges Durdilly, care precizeaza ca o comanda din partea Romaniei ar fi perceputa si ca un semnal important ca tara gazda, ca prim client, are incredere intr-un produs care va fi realizat local.

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a .

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

Claudiu Bleont: De ce l-a pierdut USR PLUS pe Nicusor Dan? Fiindca au fost prea aroganti ca sa creada ca mai au nevoie de el. Ma tem ca duminica ii asteapta trezirea la realitate

Actorul Claudiu Bleont, fost candidat din partea PNL la primaria comunei clujene Belis, sustine ca decizia lui Nicusor Dan, fondatorul USR, de a sustine PNL in alegerile parlamentare din 6 decembrie este una .

TOMAC: in 4 din cele 6 cercetari facute de PMP, PRO Romania nu trece pragul, pentru ca nu are structuri

Presedintele PMP Eugen Tomac, cel care deschide lista pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ca partidul pe care il conduce a efectuat nu mai putin de sase cercetari interne referitoare la posibilele rezultate ale alegerilor din 6 decembrie, conform G4media.

Cand se impune purtarea mastilor sanitare in interiorul locuintelor. Noi recomandari din partea OMS pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii trage unnou semnalin ceea ce priveste preventia impotriva infectarii cu COVID-19. Specialistii din cadrul organizatiei au ajuns la concluzia ca purtarea.

O sectiune a scarii originale a Turnului Eiffel, compusa din 14 trepte, a fost adjudecata la aproape 275.000 de euro

O sectiune a scarii elicoidale din Turnul Eiffel compusa din 14 trepte a fost adjudecata, marti, pentru 274. 475 de euro taxe incluse) si a ajuns intr-o colectie privata europeana, a anuntat casa de vanzari Artcurial, scrie AFP, citata de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )