Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Playtech Playtech,
Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a . continuă pe Playtech

Simona Halep va participa la Australian Open 2021

Jurnalistii de la Daily Telegraph anunta, joi, ca Simona Halep va participa la Australian Open, primul Grand Slam al lui 2021. Locul 2 in clasamentul WTA, Halep devine astfel capul de serie cel mai important care confirma, pana acum, participarea la intrecerea de la Melbourne.

WTA: Simona Halep nu a mai fost nominalizata la premiul de favorita a fanilor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, nu a mai fost nominalizata in 2020 de Asociatia Jucatoarelor profesioniste de Tenis WTA) la premiul de Favorita a fanilor, dupa ce a castigat precedentele trei editii.

FOTO Simona Halep are un membru nou in echipa

Simona Halep se afla in plin program de pregatire pentru sezonul 2021, numarul doi WTA aratandu-le fanilor pe Instagram cum lucreaza in aceasta perioada a anului.

Simona Halep, dezvaluire cutremuratoare despre problemele de sanatate: E cumplit

Simona Halep este cea mai buna sportiva a Romaniei si si-a castigat admiratia lumii intregi. Este in top 10 WTA de aproape sapte ani, timp in care a obtinut venituri record, peste 37 milioane de dolari brut. Dar putina lume vorbeste si despre sacrificiile pe care jucatoarea de pe locul 2 mondial le-a facut pentru .

Simona Halep i-a dat peste nas lui Gigi Becali. Ce a facut romanca

Simona Halep a lucrat in actualul sezon fara un preparator fizic angajat oficial, dupa ce l-a demis pe Teo Cercel in ianuarie. Nu s-a dovedit a fi cea mai buna strategie, chiar daca jucatoarea de pe locul 2 mondial a castigat trei titluri WTA in 2020. O performanta deloc rea daca tinem cont ca mai .

Simona Halep se confrunta cu mari probleme de sanatate: Am in jur de patru hernii. E cumplit

Simona Halepa ajuns una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din circuitul mondial, dar ascensiunea profesionala a necesitat multe eforturi din partea sportivei. Drama nestiuta a Simonei.

Raluca Pastrama, lovitura dura lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut sa ii faca sotia lui

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun si calm om din lume. Problema mea este ca sunt argumentat cand ma cert cu cineva si deranjez cand spun adevarul, a spus Pepe intr-un interviu acordat in fata Judecatoriei Sectorului 2, cand a depus o contestatie impotriva ordinului de protectie depus de .

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Simona Halep, criticata aspru. Ce a gafat romanca noastra: Trebuie sa inteleaga ceva

Simona Halep este criticata aspru de presedinta Federatiei Germane de Tenis. Ce a gafat romanca noastra de a suparat-o atat de tare pe Barbara Rittner. Simona Halep, acuzata de neimplicare Simona Halep a fost aspru criticata de catre presedinta Federatiei Germane de Tenis pentru lipsa de implicare pe care o arata in legatura cu cele .

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )