Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sanctiuni americane: Usoara intarziere pentru Gazoductul Nord Stream 2, care va fi terminat in trimestrul II din 2020 (oficial guvernamental)

Hotnews Hotnews,
 Sanctiuni americane: Usoara intarziere pentru Gazoductul Nord Stream 2, care va fi terminat in trimestrul II din 2020 (oficial guvernamental)

Proiectul controversatului gazoduct rusesc Nord Stream 2 va fi terminat in ciuda sanctiunilor americane, dar cu o usoara intarziere de cateva luni, in al doilea trimestru din 2020, a afirmat luni un responsabil german, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Rusia nu se lasa intimidata de sanctiunile lui Donald Trump: Ministrul de Externe da asigurari ca gazoductul Nord Stream 2 va fi finalizata

Sanctiunile americane nu vor opri finalizarea gazoductului Nord Stream. Aceasta este asigurarea data de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a sustinut ca statele europene sunt interesate de asigurarea.

Trump a promulgat legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor implicate in Nord Stream 2

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor si tarilor implicate in proiectul gazoductului Nord Stream 2, care va lega direct Rusia de Germania, relateaza presa internationala. , potrivit Mediafax.

SUA blocheaza pentru moment proiectul Nord Stream 2. UE, Germania si companiile implicate, revoltate de sanctiunile americane

Sanctiunile americane impotriva companiilor asociate cu constructia gazoductului rusesc Nord Stream 2, promulgate vineri de Donald Trump, impiedica alte tari sa-si dezvolte economia, a denuntat sambata,.

Moscova, UE si Germania denunta sanctiunile americane impotriva gazoductului Nord Stream

Sanctiunile americane impotriva companiilor asociate cu constructia gazoductului rusesc Nord Stream 2, promulgate vineri de Donald Trump, impiedica alte tari sa-si dezvolte economia, a denuntat sambata, alaturi de UE si Germania, purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, citata de France Presse, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )