Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trump a promulgat legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor implicate in Nord Stream 2

Hotnews Hotnews,
 Trump a promulgat legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor implicate in Nord Stream 2

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor si tarilor implicate in proiectul gazoductului Nord Stream 2, care va lega direct Rusia de Germania, relateaza presa internationala. , potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Trump a promulgat actul prin care SUA se doteaza cu o forta spatiala: Este noul front de razboi al lumii

Statele Unite au de-acum - dupa ce Donald Trump a ratificat legea finantarii militare aferente lui 2020 - o Forta spatiala US Space Force), care urmeaza sa fie insarcinata sa asigure dominatia Statelor Unite in acest nou teren de razboi, relateaza AFP.

Liderul deputatilor PNL, dupa dublarea alocatiilor elevilor: Trebuie sa taiem cheltuielile cu acei bugetari care SUNT iN PLUS in administratia publica centrala

PropunereaPSDprivind dublarea alocatiilor pentru copii, aprobata miercuri de Camera Deputatilor, ar putea fi facuta prin reducerea altor cheltuieli, cum ar fi taieri de la acei bugetari care sunt in.

Proiectul prin care se solicita Guvernului administrarea Centurii Capitalei, refuzat de CGMB

Consilierii municipali au respins in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care se solicita Guvernului sa transmita Centura Capitalei din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor in domeniul public al.

Ministrul Monica Anisie: Evaluarea Nationala ramane la fel pentru elevii care sunt acum in clasa a VII-a

Elevii care sunt acum in clasa a VII-a vor sustine, in anul scolar urmator, Evaluarea nationala asa cum este organizata in prezent, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Monica Anisie, transmite.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

Iohannis a promulgat legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea de abrogare a recursului compensatoriu, care a t.

Klaus Iohannis a promulgat Legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea privind abrogarea recursului compensatoriu. Legea a fost initiata de PNL si a fost comasata cu un proiect al USR.

Este oficial. Romania va mai cumpara 5 avioane de vanatoare F-16, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede cumpararea a cinci avioane de lupta F-16, in cadrul programului Avion multirol al Fortelor Aeriene, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 asupra careia Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament.

Digi24: Torturile si umilintele prin care chinezii ii reeduca pe etnicii uiguri: La fiecare 10 zile, ni se facea o injectie in brat

Uigurii sunt o minoritate turca, prigonita in China. Multi dintre ei au fost luati cu forta si inchisi in centre de detentie din Xinjiang, o regiune din nord-vestul Chinei. Criticii acuza China ca, in aceste tabere, uigurii sunt supusi abuzurilor si unui proces de indoctrinare. Asa se face ca un numar din ce in ce mai mare de etnici din aceasta comunitate preponderent musulmana s-au refugiat la Istanbul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )