Libnet.ro
UNICEF

09:16

Ce sanctiuni risca romanii care nu vor purta masca de protectie

Antena3 Antena3,
Ce sanctiuni risca romanii care nu vor purta masca de protectie

In starea de alerta, romanii trebuie sa poarte masti de protectie in spatiile comerciale, in mijloacele de transport in comun, la locul de munca si in alte spatii inchise. Cine nu se supune legii risca amenzi de pana la 2. 500 de lei. continuă pe Antena3

Arafat, depre cei care sustin ca nu pot purta masca de protectie: E ca si cum ar spune ca nu poarta centura de siguranta din motive medicale

Masca de protectie ne ajuta sa ne protejam fata de persoanele care au fost infectate cu COVID-19, dar sunt asimptomatice si nu stiu ca au boala, a explicat seful DSU, Raed Arafat. El a facut o comparatie intre cei care spun ca nu pot purta masca, din motive medicale, si cei care refuza sa-si puna centura de siguranta cand merg cu masina.

Romanii care vor fi scutiti de purtarea mastilor in spatiile inchise. Noile modificari stabilite in ordinul de ministru

Antena 3 a prezentat in exclusivitate modificarile aduse ordinului de ministru cu privire la instituirea starii de alerta in Romania.

De ce unii barbati nu vor sa poarte masca de protectie. Motivul, explicat de un psiholog

Psihologul Keren Rosnera explicat motivul pentru carefoarte multi barbati nu vor sa poarte masca de protectie.

Avertizare MAE: Cei care vor sa treaca prin Bulgaria asteapta la granite pana la 6 ore. Care este procedura

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe cetatenii romani care vor sa tranziteze Bulgaria ca, din cauza numarului mare de cereri pentru tranzit transmise de misiunile diplomatice, durata de procesare a acestora de catre autoritatile bulgare a crescut in mod semnificativ, astfel ca timpii de asteptare la intrarea in tara pot ajunge pana la 6 ore.

CTP, despre gestul lui Buzatu de a nu purta masca: Daca ramanea domnul Dragnea la putere, Buzatu ar fi fost in combinezon. Astia sunt oamenii politici

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 iesirea nervoasa al liderului PSD Vaslui Dumitru Buzatu care a refuzat sa poarte masca in sedinta de Consiliu Judetean. Acesta precizeaza ca gestul lui Buzatu este unul politic, de discreditare a autoritatii. Gazetarul si-a imaginat apoi cum ar fi aratat masurile autoritatilor daca fostul lider PSD Liviu Dragnea ar fi ramas la putere. Sigur am fi avut o politica geto-daca, a spus CTP.

MAE: Romanii care au lucrat la ferma din Germania au primit drepturile salariale cuvenite

Toti cetatenii romani care si-au desfasurat activitatea la ferma din Bornheim, Republica Federala Germania, au primit drepturile salariale care li se cuveneau, potrivit unor precizari ale Ministerului Afacerilor Externe MAE), scrie Agerpres.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )