Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanii care vor fi scutiti de purtarea mastilor in spatiile inchise. Noile modificari stabilite in ordinul de ministru

Antena3 Antena3,
Romanii care vor fi scutiti de purtarea mastilor in spatiile inchise. Noile modificari stabilite in ordinul de ministru

Antena 3 a prezentat in exclusivitate modificarile aduse ordinului de ministru cu privire la instituirea starii de alerta in Romania. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Cetatenii care nu poarta masti in spatiile inchise vor fi amendati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, marti seara, ca nepurtarea mastilor de protec.

Razvan Pascu, avertisment pentru romanii care vor sa ajunga cu masina in Grecia

Consultantul in turism Razvan Pascu a afirnat, marti, la Sinteza zilei, ca Grecia ar putea impune turistilor sa aleaga avionul pentru a petrece concediile acolo.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Purtarea mastii, obligatorie in toate spatiile inchise si in mijloacele de transport: Exceptie fac copiii sub 5 ani si persoanele care sufera de boli ce afecteaza capacitatea de oxigenare

Masca de protectie trebuie purtata obligatoriu, pe perioada starii de alerta, in orice spatiu public inchis, spatii comerciale, mijloace de transport in comun si la locul de munca, pe toata durata prezentei in oricare din spatiile inchise ale incintei. Un ordin comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerul Afacerilor Interne privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie a fost aprobat miercuri de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Vezi in articol care sunt categoriile exceptate de la obligativitatea purtarii mastii.

Anastasiu: Deschiderea teraselor la jumatate din capacitate este absurda. Ce spune despre purtarea mastilor

Deschiderea teraselor la jumatate din capacitate este absurda, iar purtarea mastilor la terase nu este ceruta in niciun stat european, a declaratDragos Anastasiu, presedinteleCamerei de Comert si Industrie Romano-Germana AHK).

Avertizare MAE: Cei care vor sa treaca prin Bulgaria asteapta la granite pana la 6 ore. Care este procedura

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe cetatenii romani care vor sa tranziteze Bulgaria ca, din cauza numarului mare de cereri pentru tranzit transmise de misiunile diplomatice, durata de procesare a acestora de catre autoritatile bulgare a crescut in mod semnificativ, astfel ca timpii de asteptare la intrarea in tara pot ajunge pana la 6 ore.

Exceptiile de la purtarea obligatorie a mastilor in spatiile inchise

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aprobat miercuri ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, pe durata starii de alerta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Marian Godina, mesaj dur pentru romanii care refuza masurarea temperaturii: Cat de imbecil sa fii?

Procedura de verificare a temperaturii la intrarea in locurile publice inchise a starnit un val de controverse in spatiul public. Scandalul a culminat zilele trecute, la un hypermarket din Bucuresti, cartierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )