Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sansele pentru Grecia scad dramatic. Ce spune presedintele BCE

România Liberă România Liberă,
Sansele pentru Grecia scad dramatic. Ce spune presedintele BCE

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat, miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia. continuă pe România Liberă

Presedintele BCE, Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia, informeaza Bloomberg. intrebat daca va reusi sa inchida.

Presedintele BCE: E din ce in ce mai greu sa gasim o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro,.

LIVE TEXT Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri. Premierul francez: Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. ---------------------------Ora 11:25 Franta va face totul pentru ca Grecia sa ramana in zona euro, a declarat marti premierul francez Manuel Valls. Ora 11:01 Fostul presedinte cubanez Fidel Castro l-a felicitat pe Alexis Tsipras pentru victoria politica stralucitoare la referendumul de duminica. Ora 10:05 Presedintele rus Vladimir Putin a avut, luni, convorbiri telefonice cu directorul FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Francois Hollande, pe tema datoriilor Greciei si a evolutiei zonei euro.

Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie.

Reuters: Banca Centrala Europeana va mentine finantarea de urgenta pentru Grecia, in urma referendumului

Banca Centrala Europeana BCE) va mentine, probabil, nivelul restrictionat al finantarii ELA) destinata creditorilor eleni, decizie ce ar putea lasa bancile grecesti fara lichiditati, au declarat pentru Re.

Zona Euro se reuneste de urgenta la un summit crucial pentru Grecia. Premierul Tsipras este asteptat cu noi propuneri serioase. Bancile raman inchise marti si miercuri

Liderii tarilor din Zona Euro se intalnesc, marti, pentru un summit special la Bruxelles, marti, la doua zile dupa socul referendumului grec, pentru a identifica putinele sansele de salvare a Greciei aflata in stare de urgenta financiara. Cu o zi inaintea acestei reuniuni cruciale, Germania si Franta au incercat sa mascheze diferentele lor de abordare in acesta problema si sa prezinte o pozitie comuna in fata premierului grec Alexis Tsipras. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla cum evolueaza situatia.

Daily Income. Ultimatum pentru Grecia: Bani contra reforme

Guvernul de la Atena are termen pana joi cel mai tarziu sa prezinte creditorilor sai reformele dorite pentru a permite reluarea negocierilor asupra unui plan de ajutor financiar, a declarat marti presedintele.

Sinteza zilei: Usa ramane deschisa, mesajul presedintelui Francois Hollande pentru Grecia

Mihai Gadea a difuzat, luni seara, la Sinteza zilei, declaratia facuta de presedintele Frantei, Francos Hollande, cu privire la situatia Greciei, dupa o intalnire avuta cu cancelarul german, Angela.

Merkel si Hollande, mesaj OPTIMIST pentru Grecia

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul federal german Angela Merkel, in conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea intre cei doi, au declarat ca usa va ramane deschisa pentru discutii cu Atena si ca au inteles mesajul grecilor, relateaza The Guardian.

Ce spune presedintele Iohannis despre cresterea salariilor ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca intentia Executivului de a creste salariile ministrilor este inteleapta si cu bataie lunga si ea se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )