Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele BCE, Mario Draghi: Este tot mai greu de gasit o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia, informeaza Bloomberg. intrebat daca va reusi sa inchida.

Presedintele BCE: E din ce in ce mai greu sa gasim o solutie pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro,.

Criza din Grecia:Liderii din zona euro asteapta, joi, propunerile de reforma ale Atenei

Liderii din zona euro asteapta, joi, pana la miezul noptii, propunerile de reforma ale guvernului condus de premierul elen Alexis Tsipras. Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia.

Sansele pentru Grecia scad dramatic. Ce spune presedintele BCE

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat, miercuri seara, la cateva ore dupa ce institutia a mentinut blocarea finantarii bancilor elene la nivelul de circa 89 de miliarde de euro, ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia.

Adrian Nastase: Situatia din Grecia devine tot mai complicata, pentru ca interesele americane si cele europene nu coincid

Fostul premier Adrian Nastase, a scris, pe blogul personal, despre situatia din Grecia, spunand ca aceasta devine tot mai complicata. Mai exact, Nastase este de parere ca situatia se complica in ceea ce.

Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5.1 Lollipop preinstalat

Brasovenii de la Allview anunta lansarea smartphone-ului A5 Quad Plus, un model de buget care ii va incanta pe cei care cautau un telefon ieftin care sa le ofere cel mai nou sistem de operare, adica Android Lollipop. Cu un display de 4. 5 inch IPS cu rezolutie 854480, A5 Quad Plus este cel mai accesibil [] Allview A5 Quad Plus este cel mai ieftin telefon cu Android 5. 1 Lollipop preinstalat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

Desi camerele GoPro sunt unele dintre cele mai compacte din lume, noul model Hero4 Session integreaza o functionalitate similara cu Hero4 intr-un pachet si mai mic. Amatorii de filme de actiune care isi doresc sa imortalizeze un cadru cat mai larg, au interactionat cu siguranta cu o camera GoPro. Aceste dispozitive foarte compacte vin cu [] Gata de actiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez

Asus a anuntat oficial modelul Pegasus 2 in cadrul unui eveniment organizat de curand in China. in urma cu mai putin de un an, taiwanezii de la Asus lansau pe piata modelul Pegasus X002. Desi respectivul dispozitiv nu s-a bucurat de o popularitate remarcabila, acestia au lansat de deja un succesor, denumit Pegasus 2. in [] Asus Pegasus 2 este cel mai nou telefon al producatorului taiwanez Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cu ochii pe America de Sud: tot mai multi giganti tehnologici isi orienteaza atentia pe pietele din America Latina

Piata din America de Sud a devenit una dintre cele mai fierbinti pe harta globala, iar gigantii tehnologici au inceput sa o analizeze tot mai atent, dar mai mult decat atat au decis inclusiv sa isi mute o parte din activitate in aceasta regiune aflata.

Conducerea BNR se vede tot mai departe de euro

La zece ani de la adoptarea leului greu, guvernatorul BNR Mugur Isarescu inclina sa-i ureze viata lunga monedei noastre, in contextul in care Guvernul si-a propus ca tinta pentru adoptarea euro inceputul anului 2019.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4195 seconds )