Libnet.ro
UNICEF

18:15

Santaj electoral. Dragnea promite pensii mai mari, cu conditia ca PSD sa castige alegerile viitoare. Cele mai importante modificari la legea pensiilor

Adevărul Adevărul,
Santaj electoral. Dragnea promite pensii mai mari, cu conditia ca PSD sa castige alegerile viitoare. Cele mai importante modificari la legea pensiilor

Promisiunile legate de majorarea pensiilor pot fi onorate abia din 2021, dupa cum este prevazut in noua lege a pensiilor, abia supusa dezbaterii publice. Adica dupa ce se vor fi consumat alegerile europarlamentare mai 2019), cele prezidentiale noiembrie 2019) si cele parlamentare toamna anului 2020). continuă pe Adevărul

SANTAJ ELECTORAL. Dragnea promite pensii mai mari, dar doar daca romanii voteaza PSD

Promisiunile legate de majorarea pensiilor pot fi onorate abia din 2021, dupa cum arata chiar proiectul noii legi a pensiilor. Doar ca pana atunciromanii vor fi chemati de trei ori la vot: alegerile.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Firmele vor sa dea salarii mai mari pentru angajatii buni. Cine ar putea primi marire n acest an studiu

Angajatorii sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor si se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din vanzari, resurse umane, IT, productie si marketing/communicare, arata studiului Randstad HR Trends, Romania 2018.

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din.

Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )