Libnet.ro
UNICEF

21:45

Firmele vor sa dea salarii mai mari pentru angajatii buni. Cine ar putea primi marire n acest an studiu

Hotnews Hotnews,
 Firmele vor sa dea salarii mai mari pentru angajatii buni. Cine ar putea primi marire n acest an studiu

Angajatorii sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor si se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din vanzari, resurse umane, IT, productie si marketing/communicare, arata studiului Randstad HR Trends, Romania 2018. continuă pe Hotnews

Salarii mai mari pentru angajatii din vanzari, HR, IT, productie si marketing

Angajatorii din Romania sunt dispusi sa aiba in vedere salarii cu pana la 15% mai mari pentru atragerea talentelor. Conform studiului Randstad HR Trends, Romania 2018, companiile se pregatesc in acest an sa le plateasca salarii mai mari angajatilor din.

FOTO VIDEO Sute de angajati ai Silcotub Zalau au protestat alaturi de familii pentru salarii mai mari. Respectati-va muncitorii!

Dupa marsul-miting de la inceputul saptamanii, sindicalistii de la Silcotub Zalau au iesit din nou in strada duminica, 5 august, pentru a cere cresterea salariilor.

Reglementari mai aspre pentru turisti la Amsterdam: Orasul cu 800.000 de locuitori se asteapta la un aflux de 18 milioane de vizitatori

Administratia din Amsterdam capitala Olandei) a luat masuri de urgenta pentru a face fata numarului mare de turisti care viziteaza orasul, a anuntat marti municipalitatea, potrivit DPA, citata de Agerpres. Masurile vor permite autoritatilor sa penalizeze chiar si infractiunile minore si sa dea amenzi pe loc.

Dorel Nita, Imobiliare.ro: Din cauza inaspririi accesului la creditare si a diminuarii ofertei de locuinte, tinerii vor avea cel mai mult de suferit

Pe fondul unei evolutii modeste a economiei in prima parte a acestui an si al stagnarii preturilor la locuinte, ultimele sase luni ar putea aduce, la nivel national, o scadere semnficativa a numarului de tranzactii cu apartamente. Mai mult, odata cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )