Libnet.ro
UNICEF

17:45

Santander realizeaza cea mai mare vanzare de pe piata imobiliara a Spaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Santander realizeaza cea mai mare vanzare de pe piata imobiliara a Spaniei

Cea mai mare banca din Spania, Banco Santander, a vandut pachetul de control al unei proprietati imobiliare in valoare de 10 miliarde de euro 12 miliarde de dolari) catre societatea americana de investitii Blackstone Group. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare pensie in Braila este in valoare de 24.415 lei. Cine beneficiaza de aceasta suma

In judetul Braila, cea mai mare pensie este in valoare de 24. 415 lei. Un fost magistrat este cel care beneficiaza de aceasta, pensia facand parte din categoria pensiilor de serviciu, potrivit.

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat luni de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

Proiect ambitios al Primariei Sectorului 6: Cea mai mare plaja artificiala din Romania. Unde ar urma sa fie amenajata

Primaria Sectorului 6 are planuri ambitioase: vrea sa construiasca pe insula de pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Romania, dar si cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, pe dig, scrie HotNews.

Proiect ambitios al Primariei Sectorului 6: Cea mai mare plaja artificiala din Romania pe Lacul Morii

Primaria Sectorului 6 are planuri ambitioase: vrea sa construiasca pe insula de pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Romania, dar si cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, pe dig, scrie HotNews.

Cum a reusit Holcim sa renunte la cea mai mare parte a documentelor tiparite

In urma cu cativa ani, mai multe companii importante din Romania au inteles perfect oportunitatea pe care le-o ofera semnatura electronica: aceea de a da valoare legala documentelor electronice si de a renunta la fluxurile de lucru bazate pe documentele tiparite.

Topul tarilor cu cea mai mare speranta de viata din lume/ Coreea de Sud, prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani

Japonia, Spania, Singapore, Elvetia si Coreea de Sud sunt tarile in care oamenii traiesc cel mai mult, cea din urma fiind prima tara care a atins o speranta de viata de 90 de ani, relateazaBBC. In aceste tari, oamenii traiesc mult mai mult decat media mondiala si fiecare loc are propria sa sursa secreta de vitalitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )