Libnet.ro
UNICEF

16:45

Saptamana de foc pentru Kovesi. Fosta sefa DNA, supusa turului institutiilor

Antena3 Antena3,
Saptamana de foc pentru Kovesi. Fosta sefa DNA, supusa turului institutiilor

Urmeaza o saptamana de foc pentru Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA va incepe saptamana la Sectia de politie 18, unde la primele ore a diminetii trebuie sa dea cu subsemnatul pentru controlul. continuă pe Antena3

Cornel Dinu arunca bomba despre Kovesi. Fosta sefa DNA, numita jandarm de presedintele Parlamentului European

Dezvaluiriledespre Laura Codruta Kovesi vin pe banda rulanta. Afirmatii extrem de grave vin din partea lui Cornel Dinu referitor la Codruta Kovesi. Acesta spune ca intr-o discutie cu presedintele.

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA are rol de inculpat

Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar, de procurorii Sectiei de Investigare a Infractunilor din Justitie. Fosta sefa DNA a stat la audieri timp de sase ore. Fosta sefa DNA a.

Subiectele zilei: Laura Codruta Kovesi in continua lupta cu statul/ Obiectivul este ca fosta sefa a DNA sa fie arestata; Se intoarce Coposu in mormant. PNTCD a facut alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentares Oamenii din Casa Sperantei. Un documen

Diferenta dintre nemti si romani in business explicata de un german stabilit in Romania: noi nu ne apucam de treaba pana nu avem un sef, voi nu faceti treaba pentru ca aveti prea multi sefi. O poveste nemteasca - de la un neamt care a stat multi ani in Romania si e mai roman ca multi dintre noi. Dupa multa vreme de lucrat cu romani, si-a dat seama care e diferenta intre romani si nemti in business, in general.

Kovesi, audiata din nou la Sectia de investigare a magistratilor. Fosta sefa DNA, acuzata de abuz in serviciu

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata din nou la sectia de investigare a magistratilor. Kovesi va da explicatii, joi, in fata procurorilor in dosarul in care este acuzata de abuz in.

Manifestatie pro Kovesi in Piata Universitatii. Tudor Chirila: Parca e tara lui Erdogan VIDEO

Sute de persoane au participat sambata, 30 martie 2019, la o manifestatie in Piata Universitatii din Bucuresti, la care au luat parte si regizorul Stere Gulea alaturi de actorul Tudor Chirila. A fost o actiune de sustinere a Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, pusa sub control judiciar de controversata Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor.

Kovesi, plasata sub control judiciar - surse / A iesit de la audieri dupa aproape 7 ore: Am interdictie de a vorbi cu presa despre dosar / Este o masura de a-mi inchide gura

Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. De asemenea, fosta sefa DNA are calitatea de inculpat. Fosta sefa a DNA a fost audiata timp de aproximativ sase ore si jumatate la Sectia de anchetare a magistratilor, iar la iesire a anuntat ca procurorul de caz i-a interzis sa vorbeasca cu presa despre ce s-a intamplat la audieri si despre dosarul pentru care a fost chemata. Nu am voie sa spun nimic, este o masura de a-mi inchide gura, a afirmat Kovesi.

UPDATE Kovesi, plasata sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara - surse / A iesit de la audieri dupa aproape 7 ore: Mi s-a interzis sa vorbesc cu presa despre dosar / Este o masura de a-mi inchide gura

Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. De asemenea, fosta sefa DNA are interdictia de a parasi tara. Fosta sefa a DNA a fost audiata timp de aproximativ sase ore si jumatate la Sectia de anchetare a magistratilor, iar la iesire a anuntat ca procurorul de caz i-a interzis sa vorbeasca cu presa despre ce s-a intamplat la audieri si despre dosarul pentru care a fost chemata. Nu am voie sa spun nimic, este o masura de a-mi inchide gura, a afirmat Kovesi.

UPDATE Kovesi, pusa sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 18 de politie din Bucuresti: Se incearca intimidarea mea

Fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri, la ora 11:00, la Sectia 18 de politie din Bucuresti, una dintre obligatiile impuse de Sectia Speciala in cadrul procedurii de control judiciar dictate de procurorul Adina Florea. Fosta sefa DNA nu a comentat dosarul penal subliniind ca a fost un procuror care a reusit sa inspire teama in cei care vor sa fure linistiti in Romania.

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar si inculpata surse judiciare

Audiata mai multe ore la sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar. Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 ca fosta sefa DNA este inculpata intr-un dosar aflat in curs. Laurei Codruta Kovesi i-au fost impuse mai multe interdictii. intre altele, nu are voie sa paraseasca tara. Fosta [] .

Kovesi, pusa sub control judiciar

Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar, de procurorii Sectiei de Investigare a Infractunilor din Justitie. Fosta sefa DNA a stat la audieri timp de sase ore. Fosta sefa DNA a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )