Libnet.ro
UNICEF

16:00

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA are rol de inculpat

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA are rol de inculpat

Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar, de procurorii Sectiei de Investigare a Infractunilor din Justitie. Fosta sefa DNA a stat la audieri timp de sase ore. Fosta sefa DNA a. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar si inculpata surse judiciare

Audiata mai multe ore la sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar. Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 ca fosta sefa DNA este inculpata intr-un dosar aflat in curs. Laurei Codruta Kovesi i-au fost impuse mai multe interdictii. intre altele, nu are voie sa paraseasca tara. Fosta [] .

Kovesi, pusa sub control judiciar

Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar, de procurorii Sectiei de Investigare a Infractunilor din Justitie. Fosta sefa DNA a stat la audieri timp de sase ore. Fosta sefa DNA a.

Kovesi, pusa sub control judiciar de procurorii de la SIIJ

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost plasata, astazi, sub control judiciar de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost pusa sub control judiciar: Totul face parte din campania de harsuire. Nu am voie sa vorbesc cu presa

Laura Codruta Kovesi, a fost pusa sub control judiciar de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. La iesire Kovesi a explicat ca i s-a interzis sa vorbeasca cu presa despre acest.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost pusa sub control judiciar: Totul face parte din campania de hartuire. Nu am voie sa vorbesc cu presa

Laura Codruta Kovesi, a fost pusa sub control judiciar de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. La iesire Kovesi a explicat ca i s-a interzis sa vorbeasca cu presa despre acest.

Kovesi, pusa sub control judiciar. Fosta sefa DNA: Procurorul de caz mi-a interzis sa vorbesc despre acest dosar. E o masura de a-mi inchide gura. Disperarea unora a ajuns la anumite cote (VIDEO)

Dupa o audiere-maraton la Sectia speciala de investigare a magistratilor, Laura Codruta Kovesi a insistat ca nu poate spune absolut nimic despre dosarul care o vizeaza si nici despre discutiile cu procurorul, de.

Laura Codruta Kovesi, la audieri

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi a ajuns, astazi, la Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din justitie, pentru audieri. Ea nu a facut declaratii la sosire, spunand ca va face acest lucru dupa audieri.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa iesirea de la iCCJ

Laura Codruta Kovesi a fost prezenta, luni, la sediul iCCJ, pentru un nou termen in procesul in care Inspectia Judiciara a contestat decizia Sectiei pentru Procurori a CSM, potrivit careia fosta sefa a DNA nu a .

Laura Codruta Kovesi, audiata in fata Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati

Update 12. 53: Laura Codruta Kovesi a ajuns la Parchetul General, insa nu a facut declaratii. Stirea initiala Ziua si audierea pentru Laura Codruta Kovesi. Fostul procuror-sef al DNA este.

Eurodeputatul implicat in negocierile pentru sefia Parchetului European, la Adevarul Live. Ce sanse are Laura Codruta Kovesi

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu va explica, la Adevarul Live, de la ora 12. 45, in ce stadiu au ajuns negocierile pentru sefia Parchetului European, negocieri care o implica pe Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )