Libnet.ro
UNICEF

11:15

Saptamana patimilor lui Johan Kobborg FOTO

Adevărul Adevărul,
Saptamana patimilor lui Johan Kobborg FOTO

In doar o saptamana, Johan Kobborg a ajuns, din director artistic al ONB, balerin in corpul de balet, apoi iar director artistic, iar acum demisionar. A trecut de la extaz la agonie, de la umilinte la jocuri de-a v-ati ascunselea, cu o conducere interimara modificata dupa bataia vantului. continuă pe Adevărul

Directorul Vlad Conta a acceptat azi demisia lui Johan Kobborg, trimisa prin mail la ora 11.00. Soarta spectacolelor Manon si Giselle este periclitata

Directorul general interimar al Operei Nationale Bucuresti ONB), dirijorul Vlad Conta, a comunicat pentru Adevarul ca a acceptat azi demisia coregrafului Johan Kobborg, trimisa printr-o scrisoare inregistrata. Vlad Conta isi marturiseste perplexitatea, spunand ca nu comenteaza ceea ce nu intelege. Anterior, Johan Kobborg afirmase ca ramanerea lui Tiberiu Soare la conducerea ONB ar pune in pericol activitatea ulterioara a corpului de balet.

Johan Kobborg demisioneaza marti de la Opera Nationala Bucuresti. Nu pot continua fara sa-mi compromit munca, etica si morala

Pe 12 aprilie 2016, imi voi depune demisia la directorul general interimar, Vlad Conta. A fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat, dar nu am de ales in situatia creata de managementul Operei Nationale, a declarat Johan Kobborg luni seara. Efectele imediate ale retragerii lui Johan Kobborg de la ONB: se vor pierde drepturile pentru toate spectacolele de balet antamate sub conducerea sa, in calitate de director artistic.

Marina Minoiu danseaza, sambata seara, in Manon. Johan Kobborg ramane director artistic al trupei de balet de la Opera Nationala Bucuresti

Finalul scandalului de la Opera Nationala Bucuresti ONB): toate partile implicate au ramas directori. Ma bucur sa aflu ca Johan Kobborg a acceptat postul de director artistic al Baletului Operei Nationale din Bucuresti. Acum sunt sigur ca Opera are la conducere pe cei mai buni profesionisti. Vlad Conta, Tiberiu Soare, Johan Kobborg, a declarat ministrul Culturii Vlad Alexandrescu, pe contul sau de Facebook, sambata dimineata.

Protest la Opera, dupa ce balerinul Johan Kobborg si-a dat demisia (VIDEO)

Scandalul de la Opera Romana continua. O actiune de sustinere a balerinului Johan Kobborg a fost organizata marti seara, informeaza B1 TV. Artistul a anuntat ca nu va mai dansa in Romania ca ur.

UPDATE. Coregraful si balerinul Johan Kobborg a demisionat de la Opera Nationala Bucuresti

Coregraful si balerinul Johan Kobborg a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca va demisiona, marti, de la Opera Nationala Bucuresti.

Balerina Alina Cojocaru va participa, marti, la o manifestatie de sustinere a lui Johan Kobborg. Pe de alta parte, soprana Angela Gheorghiu sustine reformarea Operei Nationale Bucuresti sub conducerea lui Tiberiu Soare

Alina Cojocaru, balerina de renume international, pleaca de la Opera Bucuresti si a anuntat ca va participa, marti, la o manifestatie de sustinere a lui Johan Kobborg, de la ora 18. Aceasta a declarat ca.

Coregraful si balerinul Johan Kobborg demisioneaza de la Opera Nationala Bucuresti

Coregraful si balerinul Johan Kobborg a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca va demisiona, marti, de la Opera Nationala Bucuresti.

Imi este teama pentru Romania. Viata mea e mai buna fara oameni corupti. Scandalul de la Opera Nationala s-a incheiat prin demisia directorului artistic Johan Kobborg

Johan Kobborg a anuntat pe contul sau de Facebook ca va pleca de la Opera Nationala Bucuresti si ca nu intentioneaza sa mai lucreze vreodata cu oameni ca Tiberiu Soare. Balerinul a adaugat.

Johan Kobborg, catre balerini: Pentru voi, artistii, a meritat sa lupt si sa nu ma las intimidat sau manipulat

Johan Kobborg i-a felicitat, pe contul sau de Facebook, pe artisti pentru cum au evoluat in baletul Manon, sambata seara, spectacol care a avut-o, la Opera Nationala din Bucuresti ONB), cap de afis pe Marina Minoiu. Mi-ati dovedit inca o data ca, pentru voi, artistii, a meritat sa lupt si sa nu ma las intimidat sau manipulat, a declarat coregraful, care inca nu a semnat un contract nou cu conducerea schimbata a ONB si cu Ministerul Culturii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )