Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sapte crese si gradinite administrate de Primaria Capitalei, redeschise

Adevărul Adevărul,
Sapte crese si gradinite administrate de Primaria Capitalei, redeschise

Sapte crese si gradinite administrate de Primaria Capitalei au fost redeschise pentru copiii care s-au inscris in programul de vara, salile de grupa fiind reamenajate asa incat sa se asigure distantarea copiilor. Cea mai mare parte a activitatilor se vor desfasura in aer liber, a afirmat primarul general, Gabriela Firea. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Firea nu a construit, in 4 ani, nicio gradinita noua. Redeschiderea unor gradinite administrate de Primaria Capitalei nu poate masca acest esec

Candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat ca Gabriela Firea nu a construit, in patru ani, nicio gradinita noua in Bucuresti, iar redeschiderea catorva gradinite administrate de Primarie nu poate masca acest esec. Acesta a reamintit ca Firea preciza, in programul de guvernare locala din 2016, ca va construi 20 de gradinite cu program prelungit, cu o capacitate totala de 2. 500 de locuri.

Primaria Capitalei, amenda uriasa de la Garda de Mediu. Ce au descoperit controlorii

Primaria Capitalei a fost amendata cu 100. 000 de lei de catre Garda de Mediu dupa ce controlorii au constatat lipsa Registrului Spatiilor Verzi, a transmis, sambata, ministerul Mediului din Romania, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta: Daca as castiga Primaria Capitalei, nu as mai candida la prezidentiale. Mama, care e un barometru extrem de important pe zona politica, a zis ca l-ar vota pe Nicusor Dan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la Primaria Capitalei, insa nu a precizat daca el va fi cel care se va inscrie in cursa electorala. Ponta a.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

Romascanu, despre alegerile locale pentru Primaria Capitalei: Gabriela Firea beneficiaza de absolut tot sprijinul PSD. Eu cred ca Ponta nu va candida

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a subliniat ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea beneficiaza de tot sprijinul PSD pentru un nou mandat, precizand, totodata, ca PNL nu are un candidat propriu pentru acest fotoliu. in ceea ce priveste o posibila candidatura a lui Victor Ponta pentru Primaria Bucuresti, Romascanu a declarat ca el crede ca acest lucru nu se va intampla.

Primaria Capitalei redeschide cabinetele stomatologice pentru elevi. Unde pot merge copiii pentru tratament gratuit

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, duminica, redeschiderea cabinetelor scolare pentru elevi. Astfel, de la 1 iulie, in fiecare sector s-a redeschis cate un cabinet in care copiii pot beneficia de tratament gratuit. Vizita la cabinet se va face doar cu programare telefonica prealabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )