Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte romani, victimele unui accident rutier GRAV in Germania

România Liberă România Liberă,
Sapte romani, victimele unui accident rutier GRAV in Germania

Doi romani au murit, iar alti cinci au fost grav raniti dupa ce un microbuz a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din sud-estul Germaniei. continuă pe România Liberă

Un copil roman in varsta de 5 ani, mort in urma unui accident rutier produs in Paris

Un copil roman, in varsta de 5 ani, a murit, marti, in urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Menilmontant din Paris, potrivit Le Monde. Soferul si pasagerul aflati in camioneta care l-a lovit pe cel mic au abandonat autoturismul si au fugit.

Doi romani au murit intr-un ACCIDENT rutier in Germania. Alti cinci sunt raniti

Doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe teritoriul Germaniei.

Doi romani au murit intr-un accident rutier in Germania, alti cinci sunt raniti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a confirmat, vineri, informatia aparuta in presa germana, potrivit careia doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier si precizeaza ca tine legatura cu autoritatile germane si cu spitalele unde sunt internati alti cinci raniti.

Accident rutier pe linia tramvaiului 1. Circulatia, blocata zeci de minute

Circulatia tramvaielor de pe linia 1 a fost blocate zeci de minute din cauza unui accident rutier care s-a produs in zona Dristor, chiar pe sina de tramvai. in accident a fost implicat si un motociclist care s-a ales cu rani minore.

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina.

MAE: Romanii raniti in accidentul rutier din Germania nu sunt in stare grava

Romanii raniti in accidentul rutier din Germania nu sunt in stare grava si se afla internati in trei spitale din apropierea locului accidentului, informeaza vineri Ministerul Afacerilor Externe, potrivit.

Un copil roman de cinci ani a murit la Paris intr-un accident rutier produs in circumstante inca neelucidate

Un copil roman de cinci ani a murit intr-un accident rutier produs marti, in circumstante inca neeelucidate, pe bulevardul Menilmontant din Paris, informeaza TF1. Accidentul a avut loc la ora locala 14:30 in.

Copil roman de cinci ani, UCIS intr-un accident rutier la Paris

Un copil roman, in varsta de cinci ani, a fost ucis, marti, intr-un accident rutier marti, pe bulevardul Menilmontant, la Paris.

Barbat decapitat pe soseaua Arad-Timisoara, in urma unui accident de circulatie

Un barbat in varsta de 62 de ani a murit in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe drumul care leaga Aradul si Timisoara. Acesta a intrat cu autoturismul pe contrasens, sub un TIR care circula din sens opus.

Germania: Doi romani au murit si alti cinci au fost raniti in urma unui accident pe o autostrada

Doi romani, dintre care o adolescenta de 15 ani, au murit, iar alti cinci au fost grav raniti din cauza impactului dintre un microbuz si un camion produs pe o autostrada din Germania. Microbuzul a lovit din spate u.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )