Libnet.ro
UNICEF

08:30

Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

B1 B1,
Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni, arata o statistica realizata de Monitorul Social. Acesti romani obtin pentru munca lor sub 974 de euro pe an. continuă pe B1

Saracii romni sunt cei mai saraci dintre saracii Europei (raport Monitorul Social)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga sub 974 de euro pe an. Sau, altfel formulat, peste 1,5 milioane de romani traiesc cu mai putin de 3 euro pe zi, se arata intr-un raport publicat de Monitorul Social. Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: veniturile celor 10% cei mai saraci romani sunt de 10 ori mai mici decat ale celor 10% cei mai saraci europeni, arata documentul.

Saracii romani sunt cei mai saraci dintre saracii Europei

Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni.

Mii de pacienti sunt in PERICOL! Ce stocuri de medicamente trec printr-o CRIZA IMINENTA CEA MAI GRAVA din ultimul deceniu

Un numar de 13 organizatii neguvernamentale din Romania si din Europa i-au trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare deschisa, prin care ii atrag atentia ca stocurile de medicamente utilizate in tratarea.

ANALIZA De unde vin cei mai multi imigranti si ce fac ei in Romania

Moldova, Turcia, China, Israel si Vietnam. Acestea sunt tarile din care provin cei mai multi imigranti cu permis de sedere in Romania, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari.

Topul profesiilor cu cei mai multi psihopati

Directorii de companii, avocatii, chirurgii, politistii, jurnalistii si bucatarii sunt doar cateva dintre profesiile cu cei mai multi psihopati. Asa arata cel mai recent clasament facut de psihologul Kevin Dutton din Marea Britanie, specializat in sudiul psihopatiei, care spune ca persoanele care ajung sa intre in aceste profesii au la baza cateva caracteristici comune atunci cand vine vorba de cariera.

Cei mai buni sahisti, la Turneul Regilor

Prieteni in viata de zi cu zi, dar adversari de temut in concursuri. Cei mai buni sahisti din Romania si campioni din strainatate au concurat pentru marele premiu la Turneul Regilor. Competitia este.

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

Unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania: Din urma vin doar tineri avizi dupa faima si putere

Brasoveanul Radu Hossu se numara printre cei care au vrut sa ia atitudine inca din copilarie vizavi de derapajele societatii. Acum este unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Statele Unite vor negocia un nou acord pentru importul masinilor din Europa: BMW, Mercedes si Volkswagen, invitate la Casa Alba

Oficialii BMW, Mercedes si Volkswagen au fost invitati de presedintele Donald Trump la Casa Alba pentru a negocia un nou acord de schimb legat de importurile de masini din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )