Libnet.ro
UNICEF

00:07

O sarbatoare compromisa: de la 1 Mai muncitoresc la ziua turismului romanesc

Adevărul Adevărul,
O sarbatoare compromisa: de la 1 Mai muncitoresc la ziua turismului romanesc

Intr-o vreme in care conditiile de munca erau foarte grele, 1 Mai a devenit ziua in care muncitorii sa-si strige in strada doleantele. in Romania, sarbatoarea a devenit sinonima cu elogiile aduse regimului si conducatorilor comunisti. Astazi, romanii s-au rupt de trecut si sarbatoresc 1 Mai in nepasare totala fata de semnificatiile de demult, muncind sau, mai degraba, gasesc un bun prilej de a organiza prima minivacanta din sezonul cald. continuă pe Adevărul

La Antena 3, 1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc

Sub sloganul 1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc, Antena 3 pregateste pentru 1 Mai un program maraton de sarbatoare. Pe parcursul zilei, invitatii jurnalistilor si vedetelor Antena.

Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Bucurestiul va deveni gazda, in minivacanta de 1 mai, a unui targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014.

Gabriela Firea continua traditia lui Oprescu: Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, organizeaza, in minivacanta de 1 mai, un targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014, in perioada mandatului lui Sorin Oprescu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )