Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sarbatoare importanta in Biserica Ortodoxa. Este unul dintre cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti

B1 B1,
Sarbatoare importanta in Biserica Ortodoxa. Este unul dintre cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti

De luni, crestinii intra intr-unul din cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti de peste an. Din aceasta zi incepe postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, post care este cunoscut in popor sub. continuă pe B1

Sarbatoare importanta in Biserica Ortodoxa. Este unul dintre cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti

De luni, crestinii intra intr-unul din cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti de peste an. Din aceasta zi incepe postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, post care este cunoscut in popor sub.

Ana Birchall, primul oficial roman invitat sa participe la forumul Shangri-La, unul dintre cele mai prestigioase evenimente pe securitate din lume (FOTO)

Viceprim-ministrul entru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Ana Birchall, a participat intre 31 mai si 3 iunie la la cea de-a 17-a conferinta a Dialogului IISS Shangri-La organizata la.

Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

Premierul Viorica Dancila a transmis vineri un mesaj de Ziua copilului, precizand ca educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem face celor mici. Astazi, sarbatorim.

Dosarul Colectiv. Unul dintre patronii clubului: ISU a vazut buretele de pe perete, tavanul fals si usa de acces, dar a spus ca e in ordine

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a declarat luni, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca dosarul privind tragedia din 30 octombrie 2015, ca cei de la ISU au vazut, la momentul.

S-a terminat! CARMEN HARRA, previziuni SUMBRE pentru POLITICIENII romani: Unul dintre capetele care cad este...

Celebra prezicatoare Carmen Harra a intervenit in scandalul momentului, lansand previziuni sumbre despre viitorul sefei DNA si a lui Liviu Dragnea. Codul ei divin este numarul 4, la fel ca Trump. Oameni care.

Doliu la EXATLON: Vestea mortii i-a SURPRINS pe toti! TRAGEDIA prin care a trecut unul dintre concurenti

Catalin Cazacu a stat aproape cinci luni de zile in Republica Dominicana. Cat timp a fost plecat din tara, cainele motocilistului a murit. Cainele meu a facut infarct. Rasa aceasta, bulldog englez, este.

A MURIT! Doliu in lumea muzicii: Una dintre cele mai celebre intreprete, care a incantat milioane de romani cu slagarele sale, s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! FOTO) Clopote albe.

Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )