Libnet.ro
UNICEF

09:47

Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

Premierul Viorica Dancila a transmis vineri un mesaj de Ziua copilului, precizand ca educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem face celor mici. Astazi, sarbatorim. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj de 1 iunie: Este datoria noastra sa ne asiguram ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta

Viorica Dancila a transmis un mesaj de 1 iunie. Premierul a spus ca este de datoria adultilor sa se asigure ca urmatoarele generatii vor creste in armonie si siguranta. Astazi, sarbatorim.

Viorica Dancila, ntrebata despre sansele unei motiuni de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste sansele unei motiuni de cenzura anuntata de opozitie.

Ce spune Viorica Dancila despre sansele unei motiuni de cenzura si despre plecarile din PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, prim-ministrul a vorbit si despre colegii din PSD, care au decis sa i.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu am nicio emotie. Despre parlamentarii plecati din PSD: O sa ii judece romanii

Premierul Viorica Dancila spune ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, avand incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, intrebata despre parlamentarii plecati din PSD catre partidul lui Victor Ponta, Dancila a spus ca o sa ii judece romanii.

Viorica Dancila, despre o eventuala motiune de cenzura: Nu am NICIO EMOTIE (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, despre motiunea de cenzura pe care PNL a anuntat ca intentioneaza sa o depuna. Sefa Guvernului s-a aratat sigura pe ea, precizand ca nu are nicio.

FOTO VIDEO Viorica Dancila, despre cata apa va mai curge pe Siret pana cand Romania va avea sistemele de irigatii proiectate pe vremea lui Ceausescu

Primul ministru Viorica Dancila si ministrul Agriculturii Petre Daea s-au aflat miercuri, 30 mai, in Vrancea, la punerea in functiune a unei statii de pompare a apei.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. Nu, nu am nicio emotie,.

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II.

Viorica Dancila anunta noi masuri economice. Cea mai mare alocare bugetara din istoria Uniunii Europene

Romania va primi cu 8% mai multe fonduri de la UE prin politica de coeziune in perioada 2021-2027 fata de actuala perioada de programare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila. Ieri miercuri - n. r. ) am .

Viorica Dancila anunta evaluari ale ministrilor: Ce se va intampla cu cei care nu tin pasul

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca rezultatele obtinute de fiecare minister vor fi evaluate la un an si jumatate de la preluarea guvernarii, informeaza Agerpres. Vom face o evaluare, se.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )