Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sarbatoreste Revelionul cu stil: Top 5 cele mai bine vandute branduri de sampanie din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sarbatoreste Revelionul cu stil: Top 5 cele mai bine vandute branduri de sampanie din lume

Trecerea dintre ani poate fi imaginata cu greu de majoritatea petrecaretilor fara ca dopul unei sticle de sampanie sa tasneasca. In cazul in care nu stii cu ce sa te delectezi de Revelion, iata topul celor mai vandute brand-uri din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Cele mai populare 10 filme din 2017 au avut incasari ce depasesc 3,25 miliarde de dolari, iar suma este asteptata sa creasca semnificativ avand in vedere ca noul film Star Wars vine puternic din urma si are deja incasari de 261 mil. dolari in 10 zile.

Tudose, despre evaluarea lui Kovesi: Pe principiul ce nu stii, e mai bine cateodata...

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa afle nimic despre evaluarea pe care ministrul Tudorel Toader a facut-o activitatii sefei DNA, pe principiu ce nu stii, e mai bine cateodata. intrebat.

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Romania TV si Realitatea TV, amendate cu cele mai mari sume - 387.500 de lei, respectiv 250.000 de lei in total

Romania TV, Realitatea TV si Kanal D ocupa primele trei locuri in topul televiziunilor care au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu cele mai mari sume in anul 2017, sanctiunile lor insumand 387. 500 de ei, 250. 000 de lei, respectiv 210. 000 de lei.

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de Sarbatori

Ana Iorga a dezvaluit in rubrica Pe cuvant de joi de unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )