Libnet.ro
UNICEF

21:30

Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Cele mai populare 10 filme din 2017 au avut incasari ce depasesc 3,25 miliarde de dolari, iar suma este asteptata sa creasca semnificativ avand in vedere ca noul film Star Wars vine puternic din urma si are deja incasari de 261 mil. dolari in 10 zile. continuă pe Wall-Street Ro

Omul care a declansat dosarul medicului Lucan: Unul din cele mai mari cazuri de coruptie dupa 1990

Dosarul medicului Mihai Lucan a pornit de la sesizarile lui Emanuel Ungureanu, deputat USR si fost colaborator al lui Lucan, care a fost angajat circa un an la Institut ca asistent social clinician. Deputatul.

Care sunt cele mai apreciate cadouri de catre femei?

Femeile sunt fiinte delicate, carora le place sa vada frumosul in orice. De aceea, un cadou potrivit pentru doamne ar trebui sa ii respecte mai inainte de orice gusturile si mai apoi ar trebui.

Topul domeniilor in care lucreaza persoanele cu cele mai mari rate de divort

Cercetatorii au ajuns la concluzi ca domeniul de activitate si nivelul salarial influenteaza in mod semnificativ rata de divort a cuplurilor.

Bitcoin nu ar avea nicio valoare: De ce crede acest lucru una dintre cele mai mari banci de investitii din lume

James Faucette, analist Morgan Stanley, a trimis catre clientii bancii un raport al carui continut sugereaza faptul ca valoarea reala a monedei digitale Bitcoin, ce s-a tranzactionat in luna decembrie a acestui an si cu peste 19. 000 de dolari pe.

FOTO Care sunt cele mai fotografiate cladiri din Brasov. Secrete si legende pastrate in folclor de secole

Brasovul este un oras turistic important si are cateva cladiri emblematice incarcate de istorie. Biserica Neagra, Casa Sfatului, Biserica Sfantul Bartolomeu, dar si casa unde Vlad Tepes s-a iubit cu amanta sunt printre cele mai fotografie repere din oras.

Care este cel mai cautat preparat pe Google in 2017

In fiecare an Google face o lista cu cele mai cautate cuvinte sau expresii in functie de domeniu. Nu au uitat nici de retete, asa ca au dat publicitatii un top cu cele mai cautate retete din.

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

Care sunt cele mai recente strategii folosite de hoti in perioada Sarbatorilor

Mare atentie cui deschideti usa, mai ales in aceste zile de sarbatoare. S-ar putea sa primiti in casa hoti care vor sa dea lovitura prin metoda imprietenirii. Cu povesti bine ticluite, acestia pretind ca dau de pomana sau vand diverse produse ieftine. in timp ce unul va tine de vorba, ceilalti fura banii si obiectele de valoare.

24 IT. Top 2017: Cele mai tari jocuri pe calculator

Alexandru Ion, antreprenor si gamer, a fost invitatul Iulieo Nagy si al lui Laurentiu Matache in emisiunea 24 IT: Acesta a prezentat care au fost cele mai tari jocuri pe calculator in anul care se.

Salvamont Romania: 28 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Brasov si Gorj

Dispeceratul National Salvamont a primit in ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind din judetele Gorj si Brasov. Salvamontistii au avut alte 15 interventii in urma unor alarmari primite direct in dispeceratele locale Salvamont.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )