Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sarbatori de iarna cu vreme neobisnuit de calda. Prognoza meteo pentru luni, 28 decembrie

Antena3 Antena3,
Sarbatori de iarna cu vreme neobisnuit de calda. Prognoza meteo pentru luni, 28 decembrie

Sarbatori de iarna avem, dar vreme de iarna, nu. Dupa un Craciun ploios si rece, vremea va lua o turnura neasteptata, dupa cum arata prognoza meteorologilor pentru ziua de luni. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Revelion fara zapada. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 28 decembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea va fi deosebit de calda in anumite regiuni, temperaturile ridicate pastrandu-se pana pe data de 8 ianuarie. Meteorologii anunta un Revelion fara zapada, dar cu precipitatii sub forma de ploi si lapovita, cu precadere in perioada 29- 31 decembrie.

Prognoza meteo, azi, 26 decembrie 2020. Va ploua in jumatatea de sud a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 26 decembrie 2020. Potrivit acestora, va ploua in jumatatea de sud a tarii. Prognoza meteo in principalele zone.

Vremea 28 decembrie 2020 - 10 ianuarie 2021. Prognoza meteo pe doua saptamani

Vremea 28 decembrie 2020 - 10 ianuarie 2021. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani.

Prognoza meteo, azi, 25 decembrie 2020. Va fi innorat ziua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 25 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi innorat ziua, iar indeosebi noaptea si seara va ploua slab. Prognoza.

Prognoza meteo de Revelion 2020-2021. Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Prognoza meteo de Revelion este gata. Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, specialistii anuntand o vreme deosebit de calda pana pe data de 8 ianuarie.

Prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Temperaturi ridicate in toata tara si precipitatii abundente. Iarna vine abia abia dupa 8 ianuarie

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul28 decembrie - 10 ianuarievremea va fi schimbatoare, cu treceri bruste de.

Vreme foarte calda in Capitala. Maxime de 14 grade Celsius in cursul zilei de luni

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti. Se anunta vreme calda, pe parcursul zilei, cu temperaturi cu mult mai ridicate decit in mod normal la aceasta data. Iar dupa ora 20:00, cerul va avea innorari si vor fi conditii de ceata.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii au facut anuntul cu scurt timp in urma

ANM a emis o prognoza speciala pentru zona municipiului Bucuresti, valabila in intervalul 26. 2020 ora 10:00 - 28. 2020 ora 10:00, de ploi si vant.

Vremea in Bucuresti, in ultimul weekend din 2020. Prognoza speciala emisa de meteorologi. Ce se intampla de luni in Capitala

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru municipiul Bucuresti, care semnaleaza precipitatii si vant pana luni dimineata.

Prognoza meteo: Cat de cald se face de Craciun. Ce ne asteapta de duminica

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele zile. La munte sunt asteptate precipitatii mixte, in timp ce in zonele joase vor predomina ploile. in prima zi de Craciun sunt asteptate maxime de 15 grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )