Libnet.ro
UNICEF

01:05

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

B1 B1,
La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer. continuă pe B1

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Imagini HOT cu cea mai frumoasa femeie de pe planeta! Miss Univers, in ipostaze INCENDIARE (FOTO)

Miss Franta este Miss Univers. Iris Mittenaere, 24 de ani, s-a impus in finala in fata lui Raquel Pelissier 25 de ani), reprezentanta din Haiti, si a columbiencei Andrea Tovar 23 de ani). Frumoasa.

Femeia care si-a obligat fetita de sase ani sa se prostitueze. Copila dormea pe ciment intr-o camera cu alti cinci barbati

O tanara in varsta de 24 de ani, din localitatea prahoveana Breaza, a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare pentru ca si-a dat acordul ca fetita ei, in varsta de sase ani, sa intretina relatii sexuale cu un barbat care ar fi putut sa-i fie bunic.

Toyota este cea mai cautata marca auto pe Google in lume. Romanii cauta Volkswagen, in regiune domina BMW

Toyota este cea mai cautata marca auto pe plan global, fiind pe locul intai in 74 de tari, in timp ce BMW este lider la cautarile pe Google in 51 de tari, iar Hyundai in 17 tari. Volkswagen a fost cea mai cautata marca in tara noastra, in timp ce in Europa de Sud-Est a dominat BMW. In nicio tara Ford nu a ocupat prima pozitie, in timp ce in SUA si China Toyota a fost cea mai cautata marca auto, arata un raport al distribuitorului american de piese auto Quickco.

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro.

Premiera. 6,9 pe scara Richter, cea mai noua comedie a lui Nae Caranfil, ajunge pe malul Borcei

Cea mai noua comedie cu accente de musical, in regia lui Nae Caranfil, ajunge la Calarasi luni, 30 ianuarie. 6,9 pe scara Richter este un film gustat de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul din Baragan prin faptul ca una dintre tinerele actrite, Maria Obretin, este calaraseanca.

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru sanatatea creierului

Dormitul pe lateral este cea mai buna pozitie a corpului pe durata odihnei de noapte, care ajuta la curatarea creierului de reziduuri si la reducerea riscului de a dezvolta boli neurologice, arata un studiu publicat in revista de specialitate Journal of Neuroscience, scrie spring. org. uk.

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele trei luni

Cotatia futures a aurului a consemnat, pe pietele externe, in intervalul 23-27 ianuarie, prima saptamana cu scadere din anul curent, aflandu-se totodata in cea mai lunga perioada de declin din octombrie pana in prezent, in conditiile in care achizitiile importante de profil din China s-au oprit inaintea vacantei traditionale din tara, de o saptamana, pentru sarbatorirea Anului Nou Lunar, inceput sambata.

Caru' cu vedete: Andreea Balan, goala in cada. Cea mai fierbinte ipostaza cu blonda; Nemaivazut cum merge coloana bogatasei 'Madame Unirea' in Bucuresti+ un agent de la Rutiera a asistat inmarmurit; Astea sunt cele mai spectaculoase slabiri din sho

Fiica lui Cristian Boureanu nu se cuminteste! Ioana a facut-o din nou lata. In cele sase luni de cand locuieste la mama ei, adolescenta de 15 ani are aceleasi vicii: iesitul in cluburi. In timp ce fundasul Stelei era in cantonament, sexoasa Ioana si-a gasit companie de distractie un ex-fotbalist. Cand Tamas e acasa, e normal ca sotia sa-i acorde toata atentia.

Halep a castigat fara sa joace: Simona a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea intalni in semifinale

Simona Halep urmeaza sa o intalneasca, vineri, pe Natalia Vikhlyantseva 115 WTA) in sferturile de la Sankt Petersburg. Daca va castiga, va avea un traseu mai usor spre ultimul act.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )