Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai frumoasa floare din lume

România Liberă România Liberă,
Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior . continuă pe România Liberă

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Am realizat un top al celor mai frumoasa flori .

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro.

Imagini HOT cu cea mai frumoasa femeie de pe planeta! Miss Univers, in ipostaze INCENDIARE (FOTO)

Miss Franta este Miss Univers. Iris Mittenaere, 24 de ani, s-a impus in finala in fata lui Raquel Pelissier 25 de ani), reprezentanta din Haiti, si a columbiencei Andrea Tovar 23 de ani). Frumoasa.

A protestat GOALA in cea mai aglomerata intersectie din Londra: Deseneaza o inima pe corpul meu (FOTO)

Protest inedit al unei activiste a miscarii The Liberators International! Tanara i-a lasat fara cuvinte pe londonezi cand, in mijlocul celei mai aglomerate intersectii, in amiaza mare, a i.

Remarcabila poveste a celei mai batrane culturiste din lume: secretele femeii in varsta de 80 de ani care arata incredibil si este mai fericita ca niciodata FOTO

Ernestine Shepherd, in varsta de 80 de ani, este cea mai batrana culturista din lume si crede cu tarie ca a-ti pierde calitatile fizice si puterea odata cu inaintarea in varsta este doar o optiune, nu o chestiune inevitabila.

Cum au fost vazute protestele din Romania in ochii presei straine: Cea mai masiva manifestatie din Bucuresti din ultimii 25 de ani

Guvernul social-democrat din Romania s-a confruntat miercuri seara cu manifestatii de o rara amploare in intreaga tara, transmit agentiile de presa din strainatate.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat.

Toyota este cea mai cautata marca auto pe Google in lume. Romanii cauta Volkswagen, in regiune domina BMW

Toyota este cea mai cautata marca auto pe plan global, fiind pe locul intai in 74 de tari, in timp ce BMW este lider la cautarile pe Google in 51 de tari, iar Hyundai in 17 tari. Volkswagen a fost cea mai cautata marca in tara noastra, in timp ce in Europa de Sud-Est a dominat BMW. In nicio tara Ford nu a ocupat prima pozitie, in timp ce in SUA si China Toyota a fost cea mai cautata marca auto, arata un raport al distribuitorului american de piese auto Quickco.

Cel mai periculos hotel din lume: o fosta baza din Oceanul Atlantic, inconjurata de rechini, face furori intre turisti FOTO

Un hotel aflat practic in mijlocul Oceanului Atlantic este considerat a fi unul dintre cele mai periculoase din lume, insa atrage turisti in mod constant.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )