Libnet.ro
UNICEF

19:46

Sase apartamente au fost distruse in urma incendiului din zona 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
Sase apartamente au fost distruse in urma incendiului din zona 1 Decembrie

Sase apartamente de la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala au fost distruse in totalitate de incendiul produs, vineri seara, structura de rezistenta a imobilului nefiind afectata,. continuă pe Antena3

Sase apartamente au fost distruse in urma incendiului de la blocul din 1 Decembrie

Sase apartamente de la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala au fost distruse in totalitate de incendiul produs, vineri seara, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Bucuresti: Sase apartamente au fost distruse in urma incendiului izbucnit vineri in zona 1 Decembrie. Cladirea ramane evacuata

Incendiul care izbucnit vineri seara intr-un bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala a distrus sase apartamente, cladirea ramanand evacuata si in cursul zilei de sambata, potrivit.

Rusia: Tone de branza, fructe de import si sunca au fost distruse cu buldozerul sau arse. Autoritatile vor sa demonstreze astfel ca respecta embargoul impus alimentelor occidentale (VIDEO)

Tone de branza si fructe de import au fost distruse cu buldozerul, iar o gramada uriasa de sunca a fost arsa in Rusia, Guvernul de la Moscova vrand sa arate astfel, in mod public ca respecta embargoul.

Markit: Activitatea industriala din zona euro, in crestere

Activitatea industriala din zona euro a crescut in luna iulie, in conditiile in care companiile nu s-au lasat influentate de criza din Grecia, potrivit unei analize a grupului britanic Markit.

Bata-te Dumnezeu, sa te bata!: Doua maicute din zona Manastirii Prislop acuza o femeie ca le-ar fi furat o bratara (VIDEO)

Doua maicute aflate in zona Manastirii Prislop acuza o femeie ca le-ar fi furat o bratara. intr-o filmare postata pe internet se vede cum cele trei femei incep sa se blesteme reciproc, iar la scena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )