Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sase persoane ranite in apropiere de Tel Aviv in urma unui atac cu rachete din Fasia Gaza

Adevărul Adevărul,
Sase persoane ranite in apropiere de Tel Aviv in urma unui atac cu rachete din Fasia Gaza

Sirenele au sunat in centrul Israelului iar politia si medicii au informat ca o casa a luat foc si sase persoane au fost ranite luni dupa un posibil atac cu rachete lansat din Fasia Gaza, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Accident in Bucuresti: trei persoane ranite, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate unui troleibuz

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce soferul unui autoturism nu a acordat prioritate unui troleibuz, pe Bulevardul Dacia din Bucuresti. Circulatia troleibuzelor in zona a fost blocata mai bine de douazeci de minute.

IN URMA ATACULUI CU RACHETA DIN APROPIERE DE TEL AVIV: Netanyahu isi scurteaza vizita de la Washington

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a informat luni ca isi va scurta vizita in Statele Unite dupa ce un atac cu rachete in apropiere de Tel Aviv a ranit sapte persoane, scrie Reuters.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Reactia lui Iohannis privind anuntul premierului de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv: Demonstreaza ignoranta in domeniul politicii externe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un comunicat de presa in care raspunde afirmatiei facute de premierul Viorica Dancila la Washington privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Seful statului spune ca premierul demonstreaza inca o data totala sa ignoranta in domeniul politicii externe, si explica ca decizia de mutare nu apartine doar Guvernului.

Un chinez a intrat cu masina intr-o multime, ucigand sase persoane inainte de a fi impuscat

Un sofer a intrat vineri intentionat cu masina in multime intr-un oras din centrul Chinei, omorand sase persoane inainte de a fi impuscat de politie, a anuntat televiziunea nationala, relateaza.

Alte sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor ajunge la 186

Medicii au confirmat alte sase decese cauzate de gripa, intre care si al unui bebelus de patru luni. Astfel, numarul total al deceselor cauzate de gripa ajunge la 186.

Tragedie la Suceava. O femeie a murit si o alta a fost ranita, in urma unui accident de circulatie

Accidentul de circulatie s-a produs duminica dimineata, pe raza comunei Patrauti a judetului Suceava. in accident au fost implicate trei masini. in urma impactului, o femeie si-a pierdut viata si o alta a fost ranita.

FOTO Un inginer si-a pierdut viata in urma unui accident provocat de un adolescent teribilist

Un grav accident de circulatia a avut loc sambata, 23 martie, pe un drum judetean din Vaslui, in urma caruia un barbat de 60 de ani, inginer la o societate de constructii, si-a pierdut viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )