Libnet.ro
UNICEF

18:15

IN URMA ATACULUI CU RACHETA DIN APROPIERE DE TEL AVIV: Netanyahu isi scurteaza vizita de la Washington

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA ATACULUI CU RACHETA DIN APROPIERE DE TEL AVIV: Netanyahu isi scurteaza vizita de la Washington

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a informat luni ca isi va scurta vizita in Statele Unite dupa ce un atac cu rachete in apropiere de Tel Aviv a ranit sapte persoane, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Sase persoane ranite in apropiere de Tel Aviv in urma unui atac cu rachete din Fasia Gaza

Sirenele au sunat in centrul Israelului iar politia si medicii au informat ca o casa a luat foc si sase persoane au fost ranite luni dupa un posibil atac cu rachete lansat din Fasia Gaza, scrie Reuters.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Reactia lui Iohannis privind anuntul premierului de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv: Demonstreaza ignoranta in domeniul politicii externe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un comunicat de presa in care raspunde afirmatiei facute de premierul Viorica Dancila la Washington privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Seful statului spune ca premierul demonstreaza inca o data totala sa ignoranta in domeniul politicii externe, si explica ca decizia de mutare nu apartine doar Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )